I.F.A.

Contactgegevens I.F.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.F.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.F.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ONDERRICHTSSTRAAT 95; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22232727 (+32-22232727) 22232727 (+32-22232727)

Fax (fax): +32 (71) 865-51-93 +32 (71) 865-51-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.F.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.F.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.F.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.F.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.F.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.F.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.F.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.F.A.
Products information I.F.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03328002929
Ondernemingsnummer: 8492401123
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in I.F.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.F.A.
(Get full report from official database of BE for I.F.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.F.A.
Addition kinds of activities for I.F.A.

206400. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
25910101. Gordijn- en draperijstaafjes, palen en armaturen | Curtain and drapery rods, poles, and fixtures
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising
79480302. Stallen, racen | Stables, racing

Werken bij I.F.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.F.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.F.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.F.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van I.F.A. in sociale netwerken
Look for responds of I.F.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.F.A.. Laat een reactie achter voor I.F.A.. I.F.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.F.A.. Leave a respond for I.F.A.. I.F.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.F.A. op de google maps. Adres en contacten I.F.A.
Location of I.F.A. on the google maps. Address and contacts of I.F.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come I.F.A. I.F.A.: WALTER VERCRUYSSE | VAN RUYSKENSVELDE | Ducobu J | QUALITY ONE CARS | ARTIPAIN

Other related companies as I.F.A.: WALTER VERCRUYSSE | VAN RUYSKENSVELDE | Ducobu J | QUALITY ONE CARS | ARTIPAIN

I.F.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.F.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03328002929. Het bedrijf I.F.A. bevindt zich op het adres: ONDERRICHTSSTRAAT 95; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 419,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in I.F.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.F.A. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.F.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.F.A., openstaande posities, locatie van I.F.A. op de kaart.

I.F.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.F.A., company assigned to the tax number BE03328002929. The company I.F.A. is located at the address: ONDERRICHTSSTRAAT 95; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 419,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in I.F.A. were not found.
The main activity of I.F.A. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of I.F.A. is not available. You also can look at reviews of I.F.A., open positions, location of I.F.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.F.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.F.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.F.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.F.A., employees, financial statistics.