GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR
Private companiesHealth Services • GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR

Contactgegevens GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN DE CORDESSTRAAT 40; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15755675 (+32-15755675) 15755675 (+32-15755675)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR
Products information GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR

346903. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
36770104. Transformers voeding, elektronisch type | Transformers power supply, electronic type
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. Leave a respond for GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR. GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR
Location of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: Apimex SPRL | DE PEUTER | LIESBET NUYTS | Climb Technics Industrial Rope & Rescue Access | MARYNS D?CORATION

Other related companies as GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR: Apimex SPRL | DE PEUTER | LIESBET NUYTS | Climb Technics Industrial Rope & Rescue Access | MARYNS D?CORATION

GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: JAN DE CORDESSTRAAT 40; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR op de kaart.

GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE08303985595. The company GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is located at the address: JAN DE CORDESSTRAAT 40; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR were not found.
The main activity of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, open positions, location of GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYSBRECHTS ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.