GROEP DIELEN

Contactgegevens GROEP DIELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROEP DIELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROEP DIELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPENVOORT 3; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33141344 (+32-33141344) 33141344 (+32-33141344)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROEP DIELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROEP DIELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROEP DIELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROEP DIELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROEP DIELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROEP DIELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROEP DIELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROEP DIELEN
Products information GROEP DIELEN

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GROEP DIELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROEP DIELEN
(Get full report from official database of BE for GROEP DIELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROEP DIELEN
Addition kinds of activities for GROEP DIELEN

501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
24990705. Webbing: riet, riet en rotan | Webbing: cane, reed, and rattan
25220300. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
50630204. Richtingen en racewegen | Conduits and raceways
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
51599906. Mos | Moss
63710200. Unie fondsen | Union funds

Werken bij GROEP DIELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROEP DIELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROEP DIELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROEP DIELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG Lasser (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Tig-lassen van starre en flexibele buisleidingen

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: E-LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

  • chauffeur C (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van GROEP DIELEN in sociale netwerken
Look for responds of GROEP DIELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROEP DIELEN. Laat een reactie achter voor GROEP DIELEN. GROEP DIELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROEP DIELEN. Leave a respond for GROEP DIELEN. GROEP DIELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROEP DIELEN op de google maps. Adres en contacten GROEP DIELEN
Location of GROEP DIELEN on the google maps. Address and contacts of GROEP DIELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GROEP DIELEN GROEP DIELEN: BEROEPSKREDIET | STATION LE RADAR | Vluchthuis Mishandelde Vrouwen p.a. | SPAR | Op De Beeck L

Other related companies as GROEP DIELEN: BEROEPSKREDIET | STATION LE RADAR | Vluchthuis Mishandelde Vrouwen p.a. | SPAR | Op De Beeck L

GROEP DIELEN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROEP DIELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf GROEP DIELEN bevindt zich op het adres: PAPENVOORT 3; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in GROEP DIELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROEP DIELEN is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROEP DIELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROEP DIELEN, openstaande posities, locatie van GROEP DIELEN op de kaart.

GROEP DIELEN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROEP DIELEN, company assigned to the tax number BE07618988037. The company GROEP DIELEN is located at the address: PAPENVOORT 3; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in GROEP DIELEN were not found.
The main activity of GROEP DIELEN is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROEP DIELEN is not available. You also can look at reviews of GROEP DIELEN, open positions, location of GROEP DIELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROEP DIELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROEP DIELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROEP DIELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROEP DIELEN, employees, financial statistics.