FINASSUR

Contactgegevens FINASSUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINASSUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINASSUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 29; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56841777 (+32-56841777) 56841777 (+32-56841777)

Fax (fax): +32 (10) 962-42-36 +32 (10) 962-42-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINASSUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINASSUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINASSUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINASSUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINASSUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINASSUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINASSUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINASSUR
Products information FINASSUR

BTW identificatienummer (tax): BE08304534912
Ondernemingsnummer: 1286193847
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FINASSUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINASSUR
(Get full report from official database of BE for FINASSUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINASSUR
Addition kinds of activities for FINASSUR

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
20260206. Kefir | Kefir
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service

Werken bij FINASSUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINASSUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINASSUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINASSUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Magazijnier vaste late ploeg (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote, gekende en internationale klant gelegen te Diegem zijn wij op zoek naar magazijniers (m/v) voor de vaste late ploeg. Dit voor lange termijn. Je taken: Orderpicken van kleine en grote stukken mbv scanner en papier; - Mezanine: kleine stukjes moeten in bakjes gelegd worden - Gelijkvloers: grote paletten voornamelijk met de HT De orderpicking verloopt op basis van codes Nauwkeurigheid is hierin ontzettend belangrijk

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

Zoek naar antwoorden van FINASSUR in sociale netwerken
Look for responds of FINASSUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINASSUR. Laat een reactie achter voor FINASSUR. FINASSUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINASSUR. Leave a respond for FINASSUR. FINASSUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINASSUR op de google maps. Adres en contacten FINASSUR
Location of FINASSUR on the google maps. Address and contacts of FINASSUR

Andere gerelateerde bedrijven als come FINASSUR FINASSUR: LUC VAN GOETHEM | JEF VERMEIREN | ANNE DELVIGNE | Aerts Els | Boeren D

Other related companies as FINASSUR: LUC VAN GOETHEM | JEF VERMEIREN | ANNE DELVIGNE | Aerts Els | Boeren D

FINASSUR is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINASSUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304534912. Het bedrijf FINASSUR bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 29; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in FINASSUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINASSUR is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINASSUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINASSUR, openstaande posities, locatie van FINASSUR op de kaart.

FINASSUR is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINASSUR, company assigned to the tax number BE08304534912. The company FINASSUR is located at the address: GROTESTRAAT 29; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in FINASSUR were not found.
The main activity of FINASSUR is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FINASSUR is not available. You also can look at reviews of FINASSUR, open positions, location of FINASSUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINASSUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINASSUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINASSUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINASSUR, employees, financial statistics.