FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS

Contactgegevens FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 20; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51724411 (+32-51724411) 51724411 (+32-51724411)

Fax (fax): +32 (51) 788-44-41 +32 (51) 788-44-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS
Products information FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS

BTW identificatienummer (tax): BE09778900146
Ondernemingsnummer: 9009582519
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS
(Get full report from official database of BE for FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS
Addition kinds of activities for FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS

821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
20460110. Tapioca | Tapioca
23949900. Canvas en aanverwante producten, nec | Canvas and related products, nec
25140400. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
37289907. Zuurstofsystemen, vliegtuigen | Oxygen systems, aircraft
39999911. Cijfers, was | Figures, wax

Werken bij FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier, vaste late (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie : ° ontvangst nemen en stockeren van grondstoffen ° verzendklaarmaken van orders ° zendnota's aanmaken ° laad- en loswerk uitvoeren ° kwaliteitscontrole ° stockbeheer

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Business Developer Keuringen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HASCO

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer Energy & Services neem je de rol op van specialist voor onze business unit All-In Tank Service met een sterke focus op tankkeuringen. Dat wil zeggen dat je: De customer journey analyseert, van dataverzameling tot uitvoering van het project De behoeftes van onze klanten leert kennen en achterhaalt wat hen triggert Samen met je Business Unit Manager de klantensegmentatie bepaalt Het verdere potentieel aan tankkeuringen in België in kaart brengt en gerichte acties uitwerkt per potentiële doelgroep De owner bent voor jouw product. Je bijt je vast in je projecten en weet anderen te enthousiasmeren om tot nog betere resultaten te komen Je verplaatst in heel België om je acties op te volgen in de filialen om je project te doen slagen Een klantenportefeuille uitbouwt door actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten en het opvolgen van marktontwikkelingen Daarnaast mee de deal binnen haalt bij grote (nationale) accounts (Post-)analyses uitvoert op lopende en afgeronde acties om zo kritische succesfactoren te bepalen, verbetervoorstellen te doen en de ROI van iedere actie te maximaliseren Samenwerkt met onze digital marketeer om je actieplan te laten slagen Inzichtelijke rapporteringen opstelt zodat je stakeholder je acties op maandelijkse basis kunnen opvolgen Rapporteert aan de Business Unit Manager

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS in sociale netwerken
Look for responds of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. Laat een reactie achter voor FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. Leave a respond for FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS. FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS op de google maps. Adres en contacten FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS
Location of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS on the google maps. Address and contacts of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: DEXIA | BOOMERANG COLLARD COMMUNICATION | Joke | ELIA PAPI | MAISON NUEVA

Other related companies as FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS: DEXIA | BOOMERANG COLLARD COMMUNICATION | Joke | ELIA PAPI | MAISON NUEVA

FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778900146. Het bedrijf FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 20; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, openstaande posities, locatie van FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS op de kaart.

FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, company assigned to the tax number BE09778900146. The company FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is located at the address: MARKTSTRAAT 20; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS were not found.
The main activity of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS is not available. You also can look at reviews of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, open positions, location of FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. ALLEMEERSCH-SERRUYS, employees, financial statistics.