F. DESMONT

Contactgegevens F. DESMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. DESMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. DESMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LOUDUN 125; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69663568 (+32-69663568) 69663568 (+32-69663568)

Fax (fax): +32 (59) 557-60-56 +32 (59) 557-60-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. DESMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. DESMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. DESMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. DESMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. DESMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. DESMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. DESMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. DESMONT
Products information F. DESMONT

BTW identificatienummer (tax): BE02812744140
Ondernemingsnummer: 8482513427
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in F. DESMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. DESMONT
(Get full report from official database of BE for F. DESMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. DESMONT
Addition kinds of activities for F. DESMONT

504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
20770300. rendering | Rendering
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
26210401. Bondpapier | Bond paper
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair

Werken bij F. DESMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. DESMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. DESMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. DESMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van F. DESMONT in sociale netwerken
Look for responds of F. DESMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. DESMONT. Laat een reactie achter voor F. DESMONT. F. DESMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. DESMONT. Leave a respond for F. DESMONT. F. DESMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. DESMONT op de google maps. Adres en contacten F. DESMONT
Location of F. DESMONT on the google maps. Address and contacts of F. DESMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come F. DESMONT F. DESMONT: FLBRANT LOGISTIC INFORMATION TECHN NV | TIM SPRL | Ingrid | PASCAL PETIT | Lambert Y

Other related companies as F. DESMONT: FLBRANT LOGISTIC INFORMATION TECHN NV | TIM SPRL | Ingrid | PASCAL PETIT | Lambert Y

F. DESMONT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. DESMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02812744140. Het bedrijf F. DESMONT bevindt zich op het adres: AVENUE DE LOUDUN 125; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in F. DESMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. DESMONT is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. DESMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. DESMONT, openstaande posities, locatie van F. DESMONT op de kaart.

F. DESMONT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. DESMONT, company assigned to the tax number BE02812744140. The company F. DESMONT is located at the address: AVENUE DE LOUDUN 125; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in F. DESMONT were not found.
The main activity of F. DESMONT is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of F. DESMONT is not available. You also can look at reviews of F. DESMONT, open positions, location of F. DESMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. DESMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. DESMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. DESMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. DESMONT, employees, financial statistics.