ELIEN

Contactgegevens ELIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEFAAN DE JONGHESTRAAT 89; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53701379 (+32-53701379) 53701379 (+32-53701379)

Fax (fax): +32 (14) 746-25-52 +32 (14) 746-25-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELIEN
Products information ELIEN

BTW identificatienummer (tax): BE04847961425
Ondernemingsnummer: 9711334228
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ELIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELIEN
(Get full report from official database of BE for ELIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELIEN
Addition kinds of activities for ELIEN

07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
28190300. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
34460603. Grillwerk, sier metaal | Grillwork, ornamental metal
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
35370207. Dollies (hand- of elektrische trucks), industrieel, met uitzondering van mijnbouw | Dollies (hand or power trucks), industrial,except mining
38279913. Optische uitlijning en weergave instrumenten | Optical alignment and display instruments
50390105. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units

Werken bij ELIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ELIEN in sociale netwerken
Look for responds of ELIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELIEN. Laat een reactie achter voor ELIEN. ELIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELIEN. Leave a respond for ELIEN. ELIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELIEN op de google maps. Adres en contacten ELIEN
Location of ELIEN on the google maps. Address and contacts of ELIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ELIEN ELIEN: ERIC MESSIAEN BVBA | Bontemps B | 1001 PATTES | Gabriels Mazout | GERARD STEHLI

Other related companies as ELIEN: ERIC MESSIAEN BVBA | Bontemps B | 1001 PATTES | Gabriels Mazout | GERARD STEHLI

ELIEN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04847961425. Het bedrijf ELIEN bevindt zich op het adres: STEFAAN DE JONGHESTRAAT 89; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ELIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELIEN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELIEN, openstaande posities, locatie van ELIEN op de kaart.

ELIEN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELIEN, company assigned to the tax number BE04847961425. The company ELIEN is located at the address: STEFAAN DE JONGHESTRAAT 89; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ELIEN were not found.
The main activity of ELIEN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ELIEN is not available. You also can look at reviews of ELIEN, open positions, location of ELIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELIEN, employees, financial statistics.