DE VRIES CONSULT. AGENCY

Contactgegevens DE VRIES CONSULT. AGENCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VRIES CONSULT. AGENCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VRIES CONSULT. AGENCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENLEI 63BB; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 36630854 (+32-36630854) 36630854 (+32-36630854)

Fax (fax): +32 (58) 485-44-34 +32 (58) 485-44-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VRIES CONSULT. AGENCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VRIES CONSULT. AGENCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VRIES CONSULT. AGENCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VRIES CONSULT. AGENCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VRIES CONSULT. AGENCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VRIES CONSULT. AGENCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VRIES CONSULT. AGENCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VRIES CONSULT. AGENCY
Products information DE VRIES CONSULT. AGENCY

BTW identificatienummer (tax): BE03769653320
Ondernemingsnummer: 9786590576
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in DE VRIES CONSULT. AGENCY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VRIES CONSULT. AGENCY
(Get full report from official database of BE for DE VRIES CONSULT. AGENCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VRIES CONSULT. AGENCY
Addition kinds of activities for DE VRIES CONSULT. AGENCY

349199. Industriële kleppen, nec | Industrial valves, nec
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
50910202. Skimateriaal | Skiing equipment
57190109. Blikwaren | Tinware

Werken bij DE VRIES CONSULT. AGENCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VRIES CONSULT. AGENCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VRIES CONSULT. AGENCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VRIES CONSULT. AGENCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van DE VRIES CONSULT. AGENCY in sociale netwerken
Look for responds of DE VRIES CONSULT. AGENCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VRIES CONSULT. AGENCY. Laat een reactie achter voor DE VRIES CONSULT. AGENCY. DE VRIES CONSULT. AGENCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VRIES CONSULT. AGENCY. Leave a respond for DE VRIES CONSULT. AGENCY. DE VRIES CONSULT. AGENCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VRIES CONSULT. AGENCY op de google maps. Adres en contacten DE VRIES CONSULT. AGENCY
Location of DE VRIES CONSULT. AGENCY on the google maps. Address and contacts of DE VRIES CONSULT. AGENCY

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VRIES CONSULT. AGENCY DE VRIES CONSULT. AGENCY: LE COCHON D'OR | BELGIQUE LOISIRS | MAISON BOY SPORTS | GARAGE LEIE MOTOR | CLINIQUE PSYCHOL DE L'ADULTE

Other related companies as DE VRIES CONSULT. AGENCY: LE COCHON D'OR | BELGIQUE LOISIRS | MAISON BOY SPORTS | GARAGE LEIE MOTOR | CLINIQUE PSYCHOL DE L'ADULTE

DE VRIES CONSULT. AGENCY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VRIES CONSULT. AGENCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769653320. Het bedrijf DE VRIES CONSULT. AGENCY bevindt zich op het adres: EIKENLEI 63BB; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE VRIES CONSULT. AGENCY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VRIES CONSULT. AGENCY is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VRIES CONSULT. AGENCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VRIES CONSULT. AGENCY, openstaande posities, locatie van DE VRIES CONSULT. AGENCY op de kaart.

DE VRIES CONSULT. AGENCY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VRIES CONSULT. AGENCY, company assigned to the tax number BE03769653320. The company DE VRIES CONSULT. AGENCY is located at the address: EIKENLEI 63BB; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE VRIES CONSULT. AGENCY were not found.
The main activity of DE VRIES CONSULT. AGENCY is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VRIES CONSULT. AGENCY is not available. You also can look at reviews of DE VRIES CONSULT. AGENCY, open positions, location of DE VRIES CONSULT. AGENCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VRIES CONSULT. AGENCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VRIES CONSULT. AGENCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VRIES CONSULT. AGENCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VRIES CONSULT. AGENCY, employees, financial statistics.