DE POPERINGSE VERZEKERING

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • DE POPERINGSE VERZEKERING
Private companiesNondepository Credit Institutions • DE POPERINGSE VERZEKERING

Contactgegevens DE POPERINGSE VERZEKERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE POPERINGSE VERZEKERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE POPERINGSE VERZEKERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 185; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92434900 (+32-92434900) 92434900 (+32-92434900)

Fax (fax): +32 (19) 947-92-44 +32 (19) 947-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE POPERINGSE VERZEKERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE POPERINGSE VERZEKERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE POPERINGSE VERZEKERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE POPERINGSE VERZEKERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE POPERINGSE VERZEKERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE POPERINGSE VERZEKERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE POPERINGSE VERZEKERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE POPERINGSE VERZEKERING
Products information DE POPERINGSE VERZEKERING

BTW identificatienummer (tax): BE07820312500
Ondernemingsnummer: 8559417724
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in DE POPERINGSE VERZEKERING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE POPERINGSE VERZEKERING
(Get full report from official database of BE for DE POPERINGSE VERZEKERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE POPERINGSE VERZEKERING
Addition kinds of activities for DE POPERINGSE VERZEKERING

233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
35619903. Pompen, huishoudelijk: water of zomp | Pumps, domestic: water or sump
36120112. Spanningsregelaars, transmissie en distributie | Voltage regulators, transmission and distribution
36120315. Signalatransformatoren, elektrisch | Signaling transformers, electric
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
76990102. Reparatie van tandheelkundige instrumenten | Dental instrument repair

Werken bij DE POPERINGSE VERZEKERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE POPERINGSE VERZEKERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE POPERINGSE VERZEKERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE POPERINGSE VERZEKERING. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

Zoek naar antwoorden van DE POPERINGSE VERZEKERING in sociale netwerken
Look for responds of DE POPERINGSE VERZEKERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE POPERINGSE VERZEKERING. Laat een reactie achter voor DE POPERINGSE VERZEKERING. DE POPERINGSE VERZEKERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE POPERINGSE VERZEKERING. Leave a respond for DE POPERINGSE VERZEKERING. DE POPERINGSE VERZEKERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE POPERINGSE VERZEKERING op de google maps. Adres en contacten DE POPERINGSE VERZEKERING
Location of DE POPERINGSE VERZEKERING on the google maps. Address and contacts of DE POPERINGSE VERZEKERING

Andere gerelateerde bedrijven als come DE POPERINGSE VERZEKERING DE POPERINGSE VERZEKERING: MENUISERIE JACQUES WILLEM | Balcaen J | I.B.A. | ST?PHANIE FIZAINE | DE BAL TRICOTS BVBA

Other related companies as DE POPERINGSE VERZEKERING: MENUISERIE JACQUES WILLEM | Balcaen J | I.B.A. | ST?PHANIE FIZAINE | DE BAL TRICOTS BVBA

DE POPERINGSE VERZEKERING is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE POPERINGSE VERZEKERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07820312500. Het bedrijf DE POPERINGSE VERZEKERING bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 185; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE POPERINGSE VERZEKERING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE POPERINGSE VERZEKERING is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE POPERINGSE VERZEKERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE POPERINGSE VERZEKERING, openstaande posities, locatie van DE POPERINGSE VERZEKERING op de kaart.

DE POPERINGSE VERZEKERING is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE POPERINGSE VERZEKERING, company assigned to the tax number BE07820312500. The company DE POPERINGSE VERZEKERING is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 185; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE POPERINGSE VERZEKERING were not found.
The main activity of DE POPERINGSE VERZEKERING is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE POPERINGSE VERZEKERING is not available. You also can look at reviews of DE POPERINGSE VERZEKERING, open positions, location of DE POPERINGSE VERZEKERING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE POPERINGSE VERZEKERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE POPERINGSE VERZEKERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE POPERINGSE VERZEKERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE POPERINGSE VERZEKERING, employees, financial statistics.