DE CLERCQ VERZEKERINGEN

Contactgegevens DE CLERCQ VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOSKENSLAAN 93; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92455795 (+32-92455795) 92455795 (+32-92455795)

Fax (fax): +32 (53) 659-48-87 +32 (53) 659-48-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ VERZEKERINGEN
Products information DE CLERCQ VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09051330566
Ondernemingsnummer: 3939117431
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in DE CLERCQ VERZEKERINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for DE CLERCQ VERZEKERINGEN

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
23399900. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
50310307. ramen | Windows
51130301. Zakken, papier en wegwerp plastic | Bags, paper and disposable plastic
61530000. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
73891107. Audiocassette duplicatiediensten | Audio cassette duplication services
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij DE CLERCQ VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn we op zoek naar Verantwoordelijke Carrosserie (m/v) - Heb jij een groot verantwoordelijkheid gevoel en kan je een team aansturen? - Heb jij een grote kennis en passie van auto’s ? - Heb jij ervaring met het programma Informex? Dan zoeken wij jou !! Taken : Je zal een team van 2 à 3 mensen aansturen. Je ontvangt klanten en onderhandeld met experts Je maakt bestekken op Je maakt planningen op.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ VERZEKERINGEN. DE CLERCQ VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ VERZEKERINGEN. Leave a respond for DE CLERCQ VERZEKERINGEN. DE CLERCQ VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ VERZEKERINGEN
Location of DE CLERCQ VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ VERZEKERINGEN DE CLERCQ VERZEKERINGEN: Avaux Th | Meert P | AUTO MOTO CLUB LORRAIN | FERME ST.GEORGES | STAR DIAMOND COMPANY NV

Other related companies as DE CLERCQ VERZEKERINGEN: Avaux Th | Meert P | AUTO MOTO CLUB LORRAIN | FERME ST.GEORGES | STAR DIAMOND COMPANY NV

DE CLERCQ VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09051330566. Het bedrijf DE CLERCQ VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: VOSKENSLAAN 93; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE CLERCQ VERZEKERINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ VERZEKERINGEN is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ VERZEKERINGEN op de kaart.

DE CLERCQ VERZEKERINGEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE09051330566. The company DE CLERCQ VERZEKERINGEN is located at the address: VOSKENSLAAN 93; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE CLERCQ VERZEKERINGEN were not found.
The main activity of DE CLERCQ VERZEKERINGEN is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ VERZEKERINGEN, open positions, location of DE CLERCQ VERZEKERINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.