DE BRUYN & CO

Contactgegevens DE BRUYN & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUYN & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUYN & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 977; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36633982 (+32-36633982) 36633982 (+32-36633982)

Fax (fax): +32 (12) 276-34-35 +32 (12) 276-34-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUYN & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUYN & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUYN & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUYN & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUYN & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUYN & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUYN & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUYN & CO
Products information DE BRUYN & CO

BTW identificatienummer (tax): BE07096862792
Ondernemingsnummer: 8756622314
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE BRUYN & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUYN & CO
(Get full report from official database of BE for DE BRUYN & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUYN & CO
Addition kinds of activities for DE BRUYN & CO

781900. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
20839904. Roggemout | Rye malt
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution

Werken bij DE BRUYN & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUYN & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUYN & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUYN & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student verpakking Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en ben je nog op zoek naar een studentenjob in de maand september? Lees dan snel verder want voor onze klant in Tienen zijn wij op zoek naar 10 studenten! Als student ga je instaan op de verpakkingsafdeling.

  • Student boekhouding (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student onthaal administratie kerstvakantie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - onthaal van leveranciers, klanten,... - telefonisch onthaal - administratie algemeen

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

Zoek naar antwoorden van DE BRUYN & CO in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUYN & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUYN & CO. Laat een reactie achter voor DE BRUYN & CO. DE BRUYN & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUYN & CO. Leave a respond for DE BRUYN & CO. DE BRUYN & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUYN & CO op de google maps. Adres en contacten DE BRUYN & CO
Location of DE BRUYN & CO on the google maps. Address and contacts of DE BRUYN & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUYN & CO DE BRUYN & CO: KRIS PILLE | Hensferstaux SA | RESTAURANT DE ZALM | Spaas Jan | COECKELBERGHS & VLAEYEN

Other related companies as DE BRUYN & CO: KRIS PILLE | Hensferstaux SA | RESTAURANT DE ZALM | Spaas Jan | COECKELBERGHS & VLAEYEN

DE BRUYN & CO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUYN & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07096862792. Het bedrijf DE BRUYN & CO bevindt zich op het adres: BREDABAAN 977; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DE BRUYN & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUYN & CO is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUYN & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUYN & CO, openstaande posities, locatie van DE BRUYN & CO op de kaart.

DE BRUYN & CO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BRUYN & CO, company assigned to the tax number BE07096862792. The company DE BRUYN & CO is located at the address: BREDABAAN 977; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DE BRUYN & CO were not found.
The main activity of DE BRUYN & CO is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUYN & CO is not available. You also can look at reviews of DE BRUYN & CO, open positions, location of DE BRUYN & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUYN & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUYN & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUYN & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUYN & CO, employees, financial statistics.