C. LECLERCQ

Contactgegevens C. LECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. LECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. LECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPARRESTRAAT 36; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51778565 (+32-51778565) 51778565 (+32-51778565)

Fax (fax): +32 (84) 243-97-69 +32 (84) 243-97-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. LECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. LECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. LECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. LECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. LECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. LECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. LECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. LECLERCQ
Products information C. LECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE01059600830
Ondernemingsnummer: 4313476562
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in C. LECLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. LECLERCQ
(Get full report from official database of BE for C. LECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. LECLERCQ
Addition kinds of activities for C. LECLERCQ

3999. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
508504. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding

Werken bij C. LECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. LECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. LECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. LECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Werkvoorbereider / Order intaker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Lokeren zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die volgende taken uitvoert: - technische ondersteuning van de klanten (schrijnwerkers); - productievoorbereiding van de bestellingen; - uittekenen bouwaansluitingen (Autocad 2D).

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

Zoek naar antwoorden van C. LECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of C. LECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. LECLERCQ. Laat een reactie achter voor C. LECLERCQ. C. LECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. LECLERCQ. Leave a respond for C. LECLERCQ. C. LECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. LECLERCQ op de google maps. Adres en contacten C. LECLERCQ
Location of C. LECLERCQ on the google maps. Address and contacts of C. LECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come C. LECLERCQ C. LECLERCQ: BRUGS DIAMANTHUIS | Aernaut J | Diels F | Clappaert G | MABU

Other related companies as C. LECLERCQ: BRUGS DIAMANTHUIS | Aernaut J | Diels F | Clappaert G | MABU

C. LECLERCQ is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. LECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01059600830. Het bedrijf C. LECLERCQ bevindt zich op het adres: SPARRESTRAAT 36; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in C. LECLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C. LECLERCQ is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. LECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. LECLERCQ, openstaande posities, locatie van C. LECLERCQ op de kaart.

C. LECLERCQ is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. LECLERCQ, company assigned to the tax number BE01059600830. The company C. LECLERCQ is located at the address: SPARRESTRAAT 36; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in C. LECLERCQ were not found.
The main activity of C. LECLERCQ is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. LECLERCQ is not available. You also can look at reviews of C. LECLERCQ, open positions, location of C. LECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. LECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. LECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. LECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. LECLERCQ, employees, financial statistics.