BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV

Contactgegevens BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keetberglaan 5 9120 Beveren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-75-14-14 32-35-75-14-14

Fax (fax): 32-35-75-03-22 32-35-75-03-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV
Products information BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE04524688720
Ondernemingsnummer: 4974853515
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Underground work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV

282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
329600. Minerale wol | Mineral wool
331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
36919900. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
50650401. Kathodestraalbuisjes | Cathode ray picture tubes
50850103. Doos schudt | Box shooks
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec

Werken bij BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • Business Development Specialist - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten. Deze laatste zijn grote IT-spelers zoals Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. Afhankelijk van het project waarop je werkt, ziet je job er weer anders uit. Je gaat niet over tot verkoop, maar je vergaart wel de nodige informatie voor het project. Je neemt telefonisch contact op met de eindbeslissers van IT departementen om informatie te verkrijgen en eventueel een afspraak te maken voor de klant. Je brengt de structuur en contactpersonen van de top 30.000 bedrijven gedetailleerd in kaart. Door op maat gemaakte campagnes creëer je kwalitatieve verkoopkansen voor je klant. Je leert je klanten kennen, net als zijn producten, doelstellingen, concurrenten en opportuniteiten.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. Leave a respond for BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV. BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV
Location of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: FA. INTERLINK COMPUTERS | MUTUALIT? LIB?RALE | JOZEF MASSART | MATHIEU GODERMANS | SONJA WYCKMANS

Other related companies as BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV: FA. INTERLINK COMPUTERS | MUTUALIT? LIB?RALE | JOZEF MASSART | MATHIEU GODERMANS | SONJA WYCKMANS

BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04524688720. Het bedrijf BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Keetberglaan 5 9120 Beveren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Underground work - contractors. Producten gemaakt in BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV op de kaart.

BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE04524688720. The company BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is located at the address: Keetberglaan 5 9120 Beveren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Underground work - contractors. Products created in BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV were not found.
The main activity of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, open positions, location of BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIS ROB MONTAGEBEDRIJF NV, employees, financial statistics.