BUREAU VAN KERCKHOVEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • BUREAU VAN KERCKHOVEN
Private companiesForestry • BUREAU VAN KERCKHOVEN

Contactgegevens BUREAU VAN KERCKHOVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VAN KERCKHOVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VAN KERCKHOVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FLORALI?NLAAN 363; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32869520 32869520

Fax (fax): +32 (59) 507-47-35 +32 (59) 507-47-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VAN KERCKHOVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VAN KERCKHOVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VAN KERCKHOVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VAN KERCKHOVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VAN KERCKHOVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VAN KERCKHOVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VAN KERCKHOVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VAN KERCKHOVEN
Products information BUREAU VAN KERCKHOVEN

BTW identificatienummer (tax): BE04105285644
Ondernemingsnummer: 3326080322
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BUREAU VAN KERCKHOVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VAN KERCKHOVEN
(Get full report from official database of BE for BUREAU VAN KERCKHOVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VAN KERCKHOVEN
Addition kinds of activities for BUREAU VAN KERCKHOVEN

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
26310412. Specialiteitsbord | Specialty board
32699900. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
34210104. Messen: slagerij, jacht, zak, enz. | Knives: butchers', hunting, pocket, etc.
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
70219901. Slaapzaal, commercieel beheerd | Dormitory, commercially operated
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij BUREAU VAN KERCKHOVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VAN KERCKHOVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VAN KERCKHOVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VAN KERCKHOVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van BUREAU VAN KERCKHOVEN in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VAN KERCKHOVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VAN KERCKHOVEN. Laat een reactie achter voor BUREAU VAN KERCKHOVEN. BUREAU VAN KERCKHOVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VAN KERCKHOVEN. Leave a respond for BUREAU VAN KERCKHOVEN. BUREAU VAN KERCKHOVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VAN KERCKHOVEN op de google maps. Adres en contacten BUREAU VAN KERCKHOVEN
Location of BUREAU VAN KERCKHOVEN on the google maps. Address and contacts of BUREAU VAN KERCKHOVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VAN KERCKHOVEN BUREAU VAN KERCKHOVEN: L'ENTRACTE | Jardinerie du Magenot (la) SPRL | LOUIS HERTECANT | OMER CERPENTIER | Lelieblad (Het)

Other related companies as BUREAU VAN KERCKHOVEN: L'ENTRACTE | Jardinerie du Magenot (la) SPRL | LOUIS HERTECANT | OMER CERPENTIER | Lelieblad (Het)

BUREAU VAN KERCKHOVEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VAN KERCKHOVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04105285644. Het bedrijf BUREAU VAN KERCKHOVEN bevindt zich op het adres: FLORALI?NLAAN 363; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU VAN KERCKHOVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU VAN KERCKHOVEN is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VAN KERCKHOVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VAN KERCKHOVEN, openstaande posities, locatie van BUREAU VAN KERCKHOVEN op de kaart.

BUREAU VAN KERCKHOVEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VAN KERCKHOVEN, company assigned to the tax number BE04105285644. The company BUREAU VAN KERCKHOVEN is located at the address: FLORALI?NLAAN 363; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU VAN KERCKHOVEN were not found.
The main activity of BUREAU VAN KERCKHOVEN is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VAN KERCKHOVEN is not available. You also can look at reviews of BUREAU VAN KERCKHOVEN, open positions, location of BUREAU VAN KERCKHOVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VAN KERCKHOVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VAN KERCKHOVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VAN KERCKHOVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VAN KERCKHOVEN, employees, financial statistics.