BUREAU DEKEYSER

Contactgegevens BUREAU DEKEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU DEKEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU DEKEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSESTRAAT 79; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13311014 (+32-13311014) 13311014 (+32-13311014)

Fax (fax): +32 (9) 483-25-70 +32 (9) 483-25-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU DEKEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU DEKEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU DEKEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU DEKEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU DEKEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU DEKEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU DEKEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU DEKEYSER
Products information BUREAU DEKEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE05609039306
Ondernemingsnummer: 9025512695
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BUREAU DEKEYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU DEKEYSER
(Get full report from official database of BE for BUREAU DEKEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU DEKEYSER
Addition kinds of activities for BUREAU DEKEYSER

2269. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
34330106. Oliebrander, huishoudelijk of industrieel | Oil burners, domestic or industrial
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research

Werken bij BUREAU DEKEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU DEKEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU DEKEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU DEKEYSER. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • Mecanicien van heftrucks & klein rollend materiaal (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Als mechanieker sta je in om preventief en curatief onderhoud te doen van heftrucks en ander klein rollend materiaal (kleine graafkranen e.d.). Na verloop van tijd word je ook ingeschakeld om depannages bij klanten uit te voeren. Je staat klanten te woord op technisch vlak en handelt problemen af.

  • Tekenaar Revit & AutoCAD Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ervaren tekenaar Revit voor het uittekenen van gebouwen. De wapenings- en bekistingsplannen maakt u met AutoCAD. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van BUREAU DEKEYSER in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU DEKEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU DEKEYSER. Laat een reactie achter voor BUREAU DEKEYSER. BUREAU DEKEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU DEKEYSER. Leave a respond for BUREAU DEKEYSER. BUREAU DEKEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU DEKEYSER op de google maps. Adres en contacten BUREAU DEKEYSER
Location of BUREAU DEKEYSER on the google maps. Address and contacts of BUREAU DEKEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU DEKEYSER BUREAU DEKEYSER: VAN DEN EYNDE | HAARMODE | AVERY DENNISON BELGIE sa SPECIALTY TAPE DIVISION | BANCONTACT-MISTER CASH | FRANCO D?COR

Other related companies as BUREAU DEKEYSER: VAN DEN EYNDE | HAARMODE | AVERY DENNISON BELGIE sa SPECIALTY TAPE DIVISION | BANCONTACT-MISTER CASH | FRANCO D?COR

BUREAU DEKEYSER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU DEKEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05609039306. Het bedrijf BUREAU DEKEYSER bevindt zich op het adres: HASSELTSESTRAAT 79; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUREAU DEKEYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU DEKEYSER is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU DEKEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU DEKEYSER, openstaande posities, locatie van BUREAU DEKEYSER op de kaart.

BUREAU DEKEYSER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU DEKEYSER, company assigned to the tax number BE05609039306. The company BUREAU DEKEYSER is located at the address: HASSELTSESTRAAT 79; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUREAU DEKEYSER were not found.
The main activity of BUREAU DEKEYSER is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU DEKEYSER is not available. You also can look at reviews of BUREAU DEKEYSER, open positions, location of BUREAU DEKEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU DEKEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU DEKEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU DEKEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU DEKEYSER, employees, financial statistics.