BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.

Contactgegevens BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUBENSSTRAAT 19; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34578975 (+32-34578975) 34578975 (+32-34578975)

Fax (fax): +32 (82) 212-88-31 +32 (82) 212-88-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.
Products information BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.

BTW identificatienummer (tax): BE01930541992
Ondernemingsnummer: 9098846435
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.
(Get full report from official database of BE for BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.
Addition kinds of activities for BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.

2284. Draadmolens | Thread mills
201509. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
372102. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
10440201. Zilveren goudproductie | Silver bullion production
22410301. Elektrische isolatiebandjes en vlechten, behalve plastic | Electric insulating tapes and braids, except plastic
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain

Werken bij BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

Zoek naar antwoorden van BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. in sociale netwerken
Look for responds of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. Laat een reactie achter voor BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. Leave a respond for BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.. BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. op de google maps. Adres en contacten BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.
Location of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. on the google maps. Address and contacts of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: LIBRAIRIE L'AME DES RUES | Egberghs Firma | A B Supermarkt | VRIJE BASISSCHOOL | KAREN ONGENA

Other related companies as BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K.: LIBRAIRIE L'AME DES RUES | Egberghs Firma | A B Supermarkt | VRIJE BASISSCHOOL | KAREN ONGENA

BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01930541992. Het bedrijf BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. bevindt zich op het adres: RUBENSSTRAAT 19; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 507,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., openstaande posities, locatie van BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. op de kaart.

BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., company assigned to the tax number BE01930541992. The company BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is located at the address: RUBENSSTRAAT 19; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 507,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. were not found.
The main activity of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. is not available. You also can look at reviews of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., open positions, location of BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR.VAN DEN NIEUWENHOF K., employees, financial statistics.