BUR. KERKOVE-DUMON

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BUR. KERKOVE-DUMON
Private companiesLegal Services • BUR. KERKOVE-DUMON

Contactgegevens BUR. KERKOVE-DUMON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUR. KERKOVE-DUMON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUR. KERKOVE-DUMON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 11B1; 8730; BEERNEM, België

Telefoon (phone): 50781917 (+32-50781917) 50781917 (+32-50781917)

Fax (fax): +32 (64) 894-23-14 +32 (64) 894-23-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUR. KERKOVE-DUMON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUR. KERKOVE-DUMON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUR. KERKOVE-DUMON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUR. KERKOVE-DUMON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUR. KERKOVE-DUMON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUR. KERKOVE-DUMON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUR. KERKOVE-DUMON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUR. KERKOVE-DUMON
Products information BUR. KERKOVE-DUMON

BTW identificatienummer (tax): BE01523498535
Ondernemingsnummer: 5253082275
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BUR. KERKOVE-DUMON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUR. KERKOVE-DUMON
(Get full report from official database of BE for BUR. KERKOVE-DUMON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUR. KERKOVE-DUMON
Addition kinds of activities for BUR. KERKOVE-DUMON

3291. Schuurproducten | Abrasive products
272101. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
10610204. Rhodochrosite mijnbouw | Rhodochrosite mining
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
48320201. Leerzaam | Educational
89990300. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings

Werken bij BUR. KERKOVE-DUMON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUR. KERKOVE-DUMON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUR. KERKOVE-DUMON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUR. KERKOVE-DUMON. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Walem M/V (WALEM)

    Regio: WALEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van BUR. KERKOVE-DUMON in sociale netwerken
Look for responds of BUR. KERKOVE-DUMON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUR. KERKOVE-DUMON. Laat een reactie achter voor BUR. KERKOVE-DUMON. BUR. KERKOVE-DUMON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUR. KERKOVE-DUMON. Leave a respond for BUR. KERKOVE-DUMON. BUR. KERKOVE-DUMON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUR. KERKOVE-DUMON op de google maps. Adres en contacten BUR. KERKOVE-DUMON
Location of BUR. KERKOVE-DUMON on the google maps. Address and contacts of BUR. KERKOVE-DUMON

Andere gerelateerde bedrijven als come BUR. KERKOVE-DUMON BUR. KERKOVE-DUMON: A.D.C. Oudaert | V.C. LES LEVRIERS | Transport Lambert NV | KIRSTEN TAVERNIER | BUREAU GUILLEAUME

Other related companies as BUR. KERKOVE-DUMON: A.D.C. Oudaert | V.C. LES LEVRIERS | Transport Lambert NV | KIRSTEN TAVERNIER | BUREAU GUILLEAUME

BUR. KERKOVE-DUMON is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUR. KERKOVE-DUMON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01523498535. Het bedrijf BUR. KERKOVE-DUMON bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 11B1; 8730; BEERNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in BUR. KERKOVE-DUMON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUR. KERKOVE-DUMON is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUR. KERKOVE-DUMON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUR. KERKOVE-DUMON, openstaande posities, locatie van BUR. KERKOVE-DUMON op de kaart.

BUR. KERKOVE-DUMON is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUR. KERKOVE-DUMON, company assigned to the tax number BE01523498535. The company BUR. KERKOVE-DUMON is located at the address: STATIONSPLEIN 11B1; 8730; BEERNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in BUR. KERKOVE-DUMON were not found.
The main activity of BUR. KERKOVE-DUMON is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUR. KERKOVE-DUMON is not available. You also can look at reviews of BUR. KERKOVE-DUMON, open positions, location of BUR. KERKOVE-DUMON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUR. KERKOVE-DUMON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUR. KERKOVE-DUMON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUR. KERKOVE-DUMON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUR. KERKOVE-DUMON, employees, financial statistics.