ASSURANCE CONSEIL SERVICE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ASSURANCE CONSEIL SERVICE
Private companiesHealth Services • ASSURANCE CONSEIL SERVICE

Contactgegevens ASSURANCE CONSEIL SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSURANCE CONSEIL SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSURANCE CONSEIL SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESPLANADE DU PONT 1B2; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42335149 (+32-42335149) 42335149 (+32-42335149)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSURANCE CONSEIL SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSURANCE CONSEIL SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSURANCE CONSEIL SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSURANCE CONSEIL SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSURANCE CONSEIL SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSURANCE CONSEIL SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSURANCE CONSEIL SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSURANCE CONSEIL SERVICE
Products information ASSURANCE CONSEIL SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ASSURANCE CONSEIL SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSURANCE CONSEIL SERVICE
(Get full report from official database of BE for ASSURANCE CONSEIL SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSURANCE CONSEIL SERVICE
Addition kinds of activities for ASSURANCE CONSEIL SERVICE

244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
35310403. Bitumineuze batching planten | Bituminous batching plants
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
73891407. Merchandise liquidators | Merchandise liquidators

Werken bij ASSURANCE CONSEIL SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSURANCE CONSEIL SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSURANCE CONSEIL SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSURANCE CONSEIL SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Administratief medewerker in de boekhouding - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt actief uit naar een klantgerichte Administratieve medewerker op de boekhouding voor een distributiebedrijf in Kontich, voor een project tot februari/maart 2019. Onze klant is actief binnen de distributiesector te Kontich. Als Administratief medewerker in de boekhouding sta je in voor volgende zaken: Je verzorgt de facturatie: inscannen en boeken van facturen Je zet de wekelijkse en maandelijkse betalingsvoorstellen op Je registreert verschillende documenten Je volgt rappels op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Senior Automation Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, met hoofdkantoor in België ( Bornem en Genk) en kantoren in Nederland (Breda), Verenigd Koninkrijk en Brazilië, is een internationaal georiënteerde systeemintegrator die automatiseringsoplossingen biedt voor de productie- en procesomgeving in verschillende sectoren, zoals bijvoorbeeld Life Sciences, voedingsindustrie, (petro)chemie industrie, Cleantech, material handling en diverse andere sectoren. Ze zijn een markonafhankelijke partner en hun activiteiten dekken de volledige automatiseringspiramide gaande van elektrotechnische engineering, PLC programmatie, HMI/SCADA, MES, factory IT tot en met de koppeling met ERP-systemen. Bedrijven kunnen van de diensten gebruik maken op consultancy basis of in de vorm van een turnkey project. In België beschikt men over een zestigtal werknemers en heeft men een sterke reputatie opgebouwd in advies, studie, detachering, realisatie en ondersteuning van industriële automatiseringsprojecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van hun activiteiten, kijkt men uit naar een gedreven (m/v): Senior Automation Engineer De veelzijdige uitdaging: Als ervaren ingenieur schrijf en ontwikkel je PLC/ SCADA besturingsprogramma’s (en DCS systemen). Daarnaast maakt ook de integratie met IT applicaties en industriële netwerken deel uit van jouw takenpakket. Samen met het project team sta je in voor de realisatie van automatiseringsprojecten; van analyse, programmatie en inbedrijfname tot dienst na verkoop. Daarnaast kan je niet enkel met je technische bagage aan de slag, maar krijg je de mogelijkheid om minder ervaren engineers te begeleiden.

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van ASSURANCE CONSEIL SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ASSURANCE CONSEIL SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSURANCE CONSEIL SERVICE. Laat een reactie achter voor ASSURANCE CONSEIL SERVICE. ASSURANCE CONSEIL SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSURANCE CONSEIL SERVICE. Leave a respond for ASSURANCE CONSEIL SERVICE. ASSURANCE CONSEIL SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSURANCE CONSEIL SERVICE op de google maps. Adres en contacten ASSURANCE CONSEIL SERVICE
Location of ASSURANCE CONSEIL SERVICE on the google maps. Address and contacts of ASSURANCE CONSEIL SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSURANCE CONSEIL SERVICE ASSURANCE CONSEIL SERVICE: Timmerbedrijf Vandamme BVBA | C.A.A.M.I. | BOWLING 362 | Macoir L | Freddy's Discobar

Other related companies as ASSURANCE CONSEIL SERVICE: Timmerbedrijf Vandamme BVBA | C.A.A.M.I. | BOWLING 362 | Macoir L | Freddy's Discobar

ASSURANCE CONSEIL SERVICE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSURANCE CONSEIL SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf ASSURANCE CONSEIL SERVICE bevindt zich op het adres: ESPLANADE DU PONT 1B2; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ASSURANCE CONSEIL SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSURANCE CONSEIL SERVICE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSURANCE CONSEIL SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSURANCE CONSEIL SERVICE, openstaande posities, locatie van ASSURANCE CONSEIL SERVICE op de kaart.

ASSURANCE CONSEIL SERVICE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSURANCE CONSEIL SERVICE, company assigned to the tax number BE04870208740. The company ASSURANCE CONSEIL SERVICE is located at the address: ESPLANADE DU PONT 1B2; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ASSURANCE CONSEIL SERVICE were not found.
The main activity of ASSURANCE CONSEIL SERVICE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSURANCE CONSEIL SERVICE is not available. You also can look at reviews of ASSURANCE CONSEIL SERVICE, open positions, location of ASSURANCE CONSEIL SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSURANCE CONSEIL SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSURANCE CONSEIL SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSURANCE CONSEIL SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSURANCE CONSEIL SERVICE, employees, financial statistics.