AGENCE DESCAMPS

Contactgegevens AGENCE DESCAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE DESCAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE DESCAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FRANCISCO FERRER 63; 7972; BELOEIL, België

Telefoon (phone): 69576460 (+32-69576460) 69576460 (+32-69576460)

Fax (fax): +32 (67) 255-77-22 +32 (67) 255-77-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE DESCAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE DESCAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE DESCAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE DESCAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE DESCAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE DESCAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE DESCAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE DESCAMPS
Products information AGENCE DESCAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE08576446533
Ondernemingsnummer: 6952392578
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in AGENCE DESCAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE DESCAMPS
(Get full report from official database of BE for AGENCE DESCAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE DESCAMPS
Addition kinds of activities for AGENCE DESCAMPS

369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
824901. Handelsschool | Trade school
22111215. tijken | Tickings
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
51980104. lakken | Lacquers
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
96619901. Ruimtevlucht operaties, overheid | Space flight operations, government

Werken bij AGENCE DESCAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE DESCAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE DESCAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE DESCAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 12 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op maandag, dinsdag en donderdag), voor een gastgezin wonende te Bertem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van AGENCE DESCAMPS in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE DESCAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE DESCAMPS. Laat een reactie achter voor AGENCE DESCAMPS. AGENCE DESCAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE DESCAMPS. Leave a respond for AGENCE DESCAMPS. AGENCE DESCAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE DESCAMPS op de google maps. Adres en contacten AGENCE DESCAMPS
Location of AGENCE DESCAMPS on the google maps. Address and contacts of AGENCE DESCAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE DESCAMPS AGENCE DESCAMPS: SPORTHAL | DEBATTY | Charlier Garage SPRL | DIRK DE WITTE | JEAN-PIERRE GOFFAUX

Other related companies as AGENCE DESCAMPS: SPORTHAL | DEBATTY | Charlier Garage SPRL | DIRK DE WITTE | JEAN-PIERRE GOFFAUX

AGENCE DESCAMPS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE DESCAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08576446533. Het bedrijf AGENCE DESCAMPS bevindt zich op het adres: RUE FRANCISCO FERRER 63; 7972; BELOEIL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in AGENCE DESCAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE DESCAMPS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE DESCAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE DESCAMPS, openstaande posities, locatie van AGENCE DESCAMPS op de kaart.

AGENCE DESCAMPS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGENCE DESCAMPS, company assigned to the tax number BE08576446533. The company AGENCE DESCAMPS is located at the address: RUE FRANCISCO FERRER 63; 7972; BELOEIL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in AGENCE DESCAMPS were not found.
The main activity of AGENCE DESCAMPS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE DESCAMPS is not available. You also can look at reviews of AGENCE DESCAMPS, open positions, location of AGENCE DESCAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE DESCAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE DESCAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE DESCAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE DESCAMPS, employees, financial statistics.