Charlier Garage SPRL

Contactgegevens Charlier Garage SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charlier Garage SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charlier Garage SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bouillon 148-4; 5555; Bièvre, België

Telefoon (phone): 061 53 42 53; 061 53 50 34 (+32-061 53 42 53; 061 53 50 34) 061 53 42 53; 061 53 50 34 (+32-061 53 42 53; 061 53 50 34)

Fax (fax): 061 53 48 24 (+32-061 53 48 24) 061 53 48 24 (+32-061 53 48 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charlier Garage SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charlier Garage SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charlier Garage SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charlier Garage SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charlier Garage SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charlier Garage SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charlier Garage SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charlier Garage SPRL
Products information Charlier Garage SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01348266601
Ondernemingsnummer: 2601531982
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Charlier Garage SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages for trucks - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charlier Garage SPRL
(Get full report from official database of BE for Charlier Garage SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charlier Garage SPRL
Addition kinds of activities for Charlier Garage SPRL

362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
32910203. Pimpsteen en pumiciet schuurmiddel | Pumice and pumicite abrasive
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures

Werken bij Charlier Garage SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charlier Garage SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charlier Garage SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charlier Garage SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde met de wagen van Bpost) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes met de wagen van Bpost) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op maandag of dinsdag of zaterdag.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Charlier Garage SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Charlier Garage SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charlier Garage SPRL. Laat een reactie achter voor Charlier Garage SPRL. Charlier Garage SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charlier Garage SPRL. Leave a respond for Charlier Garage SPRL. Charlier Garage SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charlier Garage SPRL op de google maps. Adres en contacten Charlier Garage SPRL
Location of Charlier Garage SPRL on the google maps. Address and contacts of Charlier Garage SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Charlier Garage SPRL Charlier Garage SPRL: Martine | NATHALIE ROUSSEAU | RESTAURANT TWILIGHT ZONE | GARAGE HEYNDRICKX | RICOTTA

Other related companies as Charlier Garage SPRL: Martine | NATHALIE ROUSSEAU | RESTAURANT TWILIGHT ZONE | GARAGE HEYNDRICKX | RICOTTA

Charlier Garage SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charlier Garage SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01348266601. Het bedrijf Charlier Garage SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Bouillon 148-4; 5555; Bièvre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Garages for trucks - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in Charlier Garage SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charlier Garage SPRL is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charlier Garage SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charlier Garage SPRL, openstaande posities, locatie van Charlier Garage SPRL op de kaart.

Charlier Garage SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charlier Garage SPRL, company assigned to the tax number BE01348266601. The company Charlier Garage SPRL is located at the address: Rue de Bouillon 148-4; 5555; Bièvre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Garages for trucks - Mainten. and Repair. Products created in Charlier Garage SPRL were not found.
The main activity of Charlier Garage SPRL is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Charlier Garage SPRL is not available. You also can look at reviews of Charlier Garage SPRL, open positions, location of Charlier Garage SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charlier Garage SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charlier Garage SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charlier Garage SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charlier Garage SPRL, employees, financial statistics.