ADVIESBUREAU MERLEVEDE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ADVIESBUREAU MERLEVEDE
Private companiesTextile Mill Products • ADVIESBUREAU MERLEVEDE

Contactgegevens ADVIESBUREAU MERLEVEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBUREAU MERLEVEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBUREAU MERLEVEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRWEG 96BA; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56356868 (+32-56356868) 56356868 (+32-56356868)

Fax (fax): +32 (55) 202-80-19 +32 (55) 202-80-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBUREAU MERLEVEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBUREAU MERLEVEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBUREAU MERLEVEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBUREAU MERLEVEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBUREAU MERLEVEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBUREAU MERLEVEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBUREAU MERLEVEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBUREAU MERLEVEDE
Products information ADVIESBUREAU MERLEVEDE

BTW identificatienummer (tax): BE08506683349
Ondernemingsnummer: 5953186035
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ADVIESBUREAU MERLEVEDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBUREAU MERLEVEDE
(Get full report from official database of BE for ADVIESBUREAU MERLEVEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBUREAU MERLEVEDE
Addition kinds of activities for ADVIESBUREAU MERLEVEDE

4492. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
58120307. Fastfood restaurant, ketting | Fast-food restaurant, chain

Werken bij ADVIESBUREAU MERLEVEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBUREAU MERLEVEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBUREAU MERLEVEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBUREAU MERLEVEDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Satellit - Functional Analyst / Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our Customer, we are looking for a Functional Analyst & Product Owner.     Your role You'll be the single point of contact for marketing and country managers You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.   Your profle You are pragmatic and analytical You have experience working in challenging projects, and - not only doesn't it scare you - but you actually gain energy from it ! You have experience working in an Agile organization You are able to translate business needs into clear functional specifications You embrace new technologies and have great online experience You have at least 3 years relevant working experience as product owner Relevant e-Commerce or mobile experience is a clear plus You speak fluent English, as well as Dutch and/or French   Your skills Solution oriented Team player Service oriented Flexible and autonomous Open minded Good business sense Lots of drive

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van ADVIESBUREAU MERLEVEDE in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBUREAU MERLEVEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBUREAU MERLEVEDE. Laat een reactie achter voor ADVIESBUREAU MERLEVEDE. ADVIESBUREAU MERLEVEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBUREAU MERLEVEDE. Leave a respond for ADVIESBUREAU MERLEVEDE. ADVIESBUREAU MERLEVEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBUREAU MERLEVEDE op de google maps. Adres en contacten ADVIESBUREAU MERLEVEDE
Location of ADVIESBUREAU MERLEVEDE on the google maps. Address and contacts of ADVIESBUREAU MERLEVEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBUREAU MERLEVEDE ADVIESBUREAU MERLEVEDE: ROPSY R. & B. & CIE | Modern Solutions for Business SPRL | JEUGDHERBERG BRUEGEL | PRESS SHOP | Decleir C

Other related companies as ADVIESBUREAU MERLEVEDE: ROPSY R. & B. & CIE | Modern Solutions for Business SPRL | JEUGDHERBERG BRUEGEL | PRESS SHOP | Decleir C

ADVIESBUREAU MERLEVEDE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBUREAU MERLEVEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08506683349. Het bedrijf ADVIESBUREAU MERLEVEDE bevindt zich op het adres: HEIRWEG 96BA; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ADVIESBUREAU MERLEVEDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIESBUREAU MERLEVEDE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBUREAU MERLEVEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBUREAU MERLEVEDE, openstaande posities, locatie van ADVIESBUREAU MERLEVEDE op de kaart.

ADVIESBUREAU MERLEVEDE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBUREAU MERLEVEDE, company assigned to the tax number BE08506683349. The company ADVIESBUREAU MERLEVEDE is located at the address: HEIRWEG 96BA; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ADVIESBUREAU MERLEVEDE were not found.
The main activity of ADVIESBUREAU MERLEVEDE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBUREAU MERLEVEDE is not available. You also can look at reviews of ADVIESBUREAU MERLEVEDE, open positions, location of ADVIESBUREAU MERLEVEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBUREAU MERLEVEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBUREAU MERLEVEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBUREAU MERLEVEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBUREAU MERLEVEDE, employees, financial statistics.