ROPSY R. & B. & CIE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ROPSY R. & B. & CIE
Private companiesTextile Mill Products • ROPSY R. & B. & CIE

Contactgegevens ROPSY R. & B. & CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROPSY R. & B. & CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROPSY R. & B. & CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE WISTON CHURCHILL 137; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23447708 (+32-23447708) 23447708 (+32-23447708)

Fax (fax): +32 (14) 800-57-37 +32 (14) 800-57-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROPSY R. & B. & CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROPSY R. & B. & CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROPSY R. & B. & CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROPSY R. & B. & CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROPSY R. & B. & CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROPSY R. & B. & CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROPSY R. & B. & CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROPSY R. & B. & CIE
Products information ROPSY R. & B. & CIE

BTW identificatienummer (tax): BE01716033935
Ondernemingsnummer: 6628845214
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Bureaux de Change.

Product categorie (product category): Services financiers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROPSY R. & B. & CIE
(Get full report from official database of BE for ROPSY R. & B. & CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROPSY R. & B. & CIE
Addition kinds of activities for ROPSY R. & B. & CIE

104400. Zilveren ertsen | Silver ores
509402. Munten, medailles en trofeeën | Coins, medals, and trophies
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
36439907. Power line kabel | Power line cable
54319902. Plantaardige stands of markten | Vegetable stands or markets
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij ROPSY R. & B. & CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROPSY R. & B. & CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROPSY R. & B. & CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROPSY R. & B. & CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student verkoop Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Sint-Truiden, zoeken we studenten die kunnen werken op woensdagnamiddag en in het weekend (zaterdag en zondagvoormiddag). Je zal instaan voor het aanvullen van producten in de winkel en het verderhelpen van klanten indien nodig

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • PROJECTINGENIEUR ELEKTROMECHANICA (BRANDBLUSINSTALLATIES) REGIO ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectingenieur Elektromechanica (Brandblusinstallaties) zal je verantwoordelijk zijn voor de engineering van projecten brandblusinstallaties (industriële gebouwen en kantoren) van A tot Z: engineering, tekenwerk, opvolgen werf, ... Een greep uit jouw takenpakket: Hetzelfstandig uitwerken van technische principeschema’s, berekeningen en plannen inzake HVAC, special piping en sanitaire installaties. De verdere uitbreiding tot ontwerpen en tekenen van sprinklerinstallaties, brandveiligheidsinstallaties in het algemeen en elektrische installaties. Je kan steeds rekenen op je ervaren collega's. Het opmaken van aanbestedingsplannen technische installaties. Het opmaken van ramingen en budgetten voor technische installaties. Coördinatie van de uitvoeringsplannen technische installaties in samenwerking met aannemers, leveranciers en mogelijke andere disciplines Het voeren van communicatie terzake met zowel projectingenieurs als aannemers inzake de technische plannen en dossiers. Aanmaak en beheer van technische bestekken in zijn geheel voor de toegewezen projecten. Het up-to-date houden van plannenlijsten, plotten en klasseren van plannen. Opvolging van het uitvoeringsontwerp, opgemaakt door de aannemers Het instrueren van tekenaars bij aannemers/leveranciers inzake de te gebruiken CAD-standaards. Nazicht van as-built dossier van technische aannemers.

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van ROPSY R. & B. & CIE in sociale netwerken
Look for responds of ROPSY R. & B. & CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROPSY R. & B. & CIE. Laat een reactie achter voor ROPSY R. & B. & CIE. ROPSY R. & B. & CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROPSY R. & B. & CIE. Leave a respond for ROPSY R. & B. & CIE. ROPSY R. & B. & CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROPSY R. & B. & CIE op de google maps. Adres en contacten ROPSY R. & B. & CIE
Location of ROPSY R. & B. & CIE on the google maps. Address and contacts of ROPSY R. & B. & CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ROPSY R. & B. & CIE ROPSY R. & B. & CIE: FLBIOSTAR NV | IGNACE DESMYTER | EDS ELECTRONIC DATA SYSTEM | Ulrix E | LA POSTE

Other related companies as ROPSY R. & B. & CIE: FLBIOSTAR NV | IGNACE DESMYTER | EDS ELECTRONIC DATA SYSTEM | Ulrix E | LA POSTE

ROPSY R. & B. & CIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROPSY R. & B. & CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01716033935. Het bedrijf ROPSY R. & B. & CIE bevindt zich op het adres: AVENUE WISTON CHURCHILL 137; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 264,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services financiers. Lijst met producten zijn Services: Bureaux de Change..
De hoofdactiviteit van ROPSY R. & B. & CIE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROPSY R. & B. & CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROPSY R. & B. & CIE, openstaande posities, locatie van ROPSY R. & B. & CIE op de kaart.

ROPSY R. & B. & CIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROPSY R. & B. & CIE, company assigned to the tax number BE01716033935. The company ROPSY R. & B. & CIE is located at the address: AVENUE WISTON CHURCHILL 137; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 264,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services financiers. List of products are Services: Bureaux de Change..
The main activity of ROPSY R. & B. & CIE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROPSY R. & B. & CIE is not available. You also can look at reviews of ROPSY R. & B. & CIE, open positions, location of ROPSY R. & B. & CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROPSY R. & B. & CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROPSY R. & B. & CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROPSY R. & B. & CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROPSY R. & B. & CIE, employees, financial statistics.