TYTENS P. CBTIP/BKVTF

Contactgegevens TYTENS P. CBTIP/BKVTF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TYTENS P. CBTIP/BKVTF: address, phone, fax, email, website, opening hours

TYTENS P. CBTIP/BKVTF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUISBURGSESTEENWEG 71; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27674085 (+32-27674085) 27674085 (+32-27674085)

Fax (fax): +32 (71) 773-51-90 +32 (71) 773-51-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TYTENS P. CBTIP/BKVTF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TYTENS P. CBTIP/BKVTF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TYTENS P. CBTIP/BKVTF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TYTENS P. CBTIP/BKVTF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TYTENS P. CBTIP/BKVTF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TYTENS P. CBTIP/BKVTF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TYTENS P. CBTIP/BKVTF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TYTENS P. CBTIP/BKVTF
Products information TYTENS P. CBTIP/BKVTF

BTW identificatienummer (tax): BE01857482910
Ondernemingsnummer: 7485504150
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TYTENS P. CBTIP/BKVTF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TYTENS P. CBTIP/BKVTF
(Get full report from official database of BE for TYTENS P. CBTIP/BKVTF)

Aanvulling soorten activiteiten voor TYTENS P. CBTIP/BKVTF
Addition kinds of activities for TYTENS P. CBTIP/BKVTF

394405. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
23920300. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers

Werken bij TYTENS P. CBTIP/BKVTF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TYTENS P. CBTIP/BKVTF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TYTENS P. CBTIP/BKVTF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TYTENS P. CBTIP/BKVTF. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: KEN SHOE FASHION

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

Zoek naar antwoorden van TYTENS P. CBTIP/BKVTF in sociale netwerken
Look for responds of TYTENS P. CBTIP/BKVTF in social networks

Lees alle opmerkingen voor TYTENS P. CBTIP/BKVTF. Laat een reactie achter voor TYTENS P. CBTIP/BKVTF. TYTENS P. CBTIP/BKVTF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TYTENS P. CBTIP/BKVTF. Leave a respond for TYTENS P. CBTIP/BKVTF. TYTENS P. CBTIP/BKVTF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TYTENS P. CBTIP/BKVTF op de google maps. Adres en contacten TYTENS P. CBTIP/BKVTF
Location of TYTENS P. CBTIP/BKVTF on the google maps. Address and contacts of TYTENS P. CBTIP/BKVTF

Andere gerelateerde bedrijven als come TYTENS P. CBTIP/BKVTF TYTENS P. CBTIP/BKVTF: Vanwyns & Co NV | W. YPERMAN | COIFFURE ALYSEE | M. EULAERTS | B.C.L. FIDUCIA

Other related companies as TYTENS P. CBTIP/BKVTF: Vanwyns & Co NV | W. YPERMAN | COIFFURE ALYSEE | M. EULAERTS | B.C.L. FIDUCIA

TYTENS P. CBTIP/BKVTF is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TYTENS P. CBTIP/BKVTF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01857482910. Het bedrijf TYTENS P. CBTIP/BKVTF bevindt zich op het adres: DUISBURGSESTEENWEG 71; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 459,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vertalers and tolken. Producten gemaakt in TYTENS P. CBTIP/BKVTF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TYTENS P. CBTIP/BKVTF is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TYTENS P. CBTIP/BKVTF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TYTENS P. CBTIP/BKVTF, openstaande posities, locatie van TYTENS P. CBTIP/BKVTF op de kaart.

TYTENS P. CBTIP/BKVTF is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TYTENS P. CBTIP/BKVTF, company assigned to the tax number BE01857482910. The company TYTENS P. CBTIP/BKVTF is located at the address: DUISBURGSESTEENWEG 71; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 459,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vertalers and tolken. Products created in TYTENS P. CBTIP/BKVTF were not found.
The main activity of TYTENS P. CBTIP/BKVTF is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TYTENS P. CBTIP/BKVTF is not available. You also can look at reviews of TYTENS P. CBTIP/BKVTF, open positions, location of TYTENS P. CBTIP/BKVTF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TYTENS P. CBTIP/BKVTF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TYTENS P. CBTIP/BKVTF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TYTENS P. CBTIP/BKVTF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TYTENS P. CBTIP/BKVTF, employees, financial statistics.