NIX D. CBTIP/BKVTF

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • NIX D. CBTIP/BKVTF
Private companiesMembership Organizations • NIX D. CBTIP/BKVTF

Contactgegevens NIX D. CBTIP/BKVTF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIX D. CBTIP/BKVTF: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIX D. CBTIP/BKVTF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AM WAISENBUSCHEN 6; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87557372 (+32-87557372) 87557372 (+32-87557372)

Fax (fax): +32 (14) 925-35-80 +32 (14) 925-35-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIX D. CBTIP/BKVTF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIX D. CBTIP/BKVTF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIX D. CBTIP/BKVTF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIX D. CBTIP/BKVTF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIX D. CBTIP/BKVTF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIX D. CBTIP/BKVTF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIX D. CBTIP/BKVTF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIX D. CBTIP/BKVTF
Products information NIX D. CBTIP/BKVTF

BTW identificatienummer (tax): BE04030578613
Ondernemingsnummer: 1405670166
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in NIX D. CBTIP/BKVTF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vertalers and tolken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIX D. CBTIP/BKVTF
(Get full report from official database of BE for NIX D. CBTIP/BKVTF)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIX D. CBTIP/BKVTF
Addition kinds of activities for NIX D. CBTIP/BKVTF

138999. Olie- en gasvelddiensten, nec, nec | Oil and gas field services, nec, nec
344301. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
804299. Kantoren en klinieken van optometristen, nec | Offices and clinics of optometrists, nec
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
28359911. Radioactieve diagnostische stoffen | Radioactive diagnostic substances
38240209. Productie tellers | Production counters
51129904. enveloppen | Envelopes

Werken bij NIX D. CBTIP/BKVTF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIX D. CBTIP/BKVTF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIX D. CBTIP/BKVTF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIX D. CBTIP/BKVTF. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Bijverdienste in Evergem: Chauffeur CE die regelmatig op zaterdag kan bijwerken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Evergem is Randstad Transport op zoek naar 3 extra bijverdieners om de ritten op zaterdag op te vangen. Als bijverdiener bepaal je zelf welke zaterdagen je kan werken en hoe vaak je dit doet. De opdracht betreft het vervoer van voeding naar winkels. Je rijdt met een frigowagen naar de klanten, waar je palletgoederen zal lossen. Je start rond 6 uur en je werkt ongeveer 8u per zaterdag.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen/schoonmaaksters - Regio Linde-Peer / Wauberg (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van NIX D. CBTIP/BKVTF in sociale netwerken
Look for responds of NIX D. CBTIP/BKVTF in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIX D. CBTIP/BKVTF. Laat een reactie achter voor NIX D. CBTIP/BKVTF. NIX D. CBTIP/BKVTF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIX D. CBTIP/BKVTF. Leave a respond for NIX D. CBTIP/BKVTF. NIX D. CBTIP/BKVTF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIX D. CBTIP/BKVTF op de google maps. Adres en contacten NIX D. CBTIP/BKVTF
Location of NIX D. CBTIP/BKVTF on the google maps. Address and contacts of NIX D. CBTIP/BKVTF

Andere gerelateerde bedrijven als come NIX D. CBTIP/BKVTF NIX D. CBTIP/BKVTF: GUSTAAF SWERTS | HENDRIK VERBIEST | A.A.A. GLAVOMET | L S T NV | GETRONICS BELGIUM NV-SA

Other related companies as NIX D. CBTIP/BKVTF: GUSTAAF SWERTS | HENDRIK VERBIEST | A.A.A. GLAVOMET | L S T NV | GETRONICS BELGIUM NV-SA

NIX D. CBTIP/BKVTF is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIX D. CBTIP/BKVTF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030578613. Het bedrijf NIX D. CBTIP/BKVTF bevindt zich op het adres: AM WAISENBUSCHEN 6; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vertalers and tolken. Producten gemaakt in NIX D. CBTIP/BKVTF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NIX D. CBTIP/BKVTF is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIX D. CBTIP/BKVTF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIX D. CBTIP/BKVTF, openstaande posities, locatie van NIX D. CBTIP/BKVTF op de kaart.

NIX D. CBTIP/BKVTF is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIX D. CBTIP/BKVTF, company assigned to the tax number BE04030578613. The company NIX D. CBTIP/BKVTF is located at the address: AM WAISENBUSCHEN 6; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vertalers and tolken. Products created in NIX D. CBTIP/BKVTF were not found.
The main activity of NIX D. CBTIP/BKVTF is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NIX D. CBTIP/BKVTF is not available. You also can look at reviews of NIX D. CBTIP/BKVTF, open positions, location of NIX D. CBTIP/BKVTF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIX D. CBTIP/BKVTF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIX D. CBTIP/BKVTF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIX D. CBTIP/BKVTF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIX D. CBTIP/BKVTF, employees, financial statistics.