WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Particuliere bedrijvenBosbouw • WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Private companiesForestry • WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Contactgegevens WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTENDELAAN 11; 8430; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59304618 (+32-59304618) 59304618 (+32-59304618)

Fax (fax): +32 (55) 312-57-80 +32 (55) 312-57-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Products information WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE01513336181
Ondernemingsnummer: 4859497070
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
50990000. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
82490201. Bankschool, opleiding | Banking school, training
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church

Werken bij WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

  • Flexi-zaalmedewerker (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: VENNEPARK

    Type: Flexijob

    Je werkt in de bediening als barman of ober.

Zoek naar antwoorden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Leave a respond for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: ASLK-CGER Bank | GARAGE AUTO REP | Coloma NV | Coenegrachts R | Bartholomeus Jean pierre

Other related companies as WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: ASLK-CGER Bank | GARAGE AUTO REP | Coloma NV | Coenegrachts R | Bartholomeus Jean pierre

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01513336181. Het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: OOSTENDELAAN 11; 8430; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de kaart.

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE01513336181. The company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is located at the address: OOSTENDELAAN 11; 8430; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. were not found.
The main activity of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., open positions, location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.