WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Private companiesJustice, Public Order and Safety • WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Contactgegevens WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERIJSTRAAT 10; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56737290 (+32-56737290) 56737290 (+32-56737290)

Fax (fax): +32 (59) 210-75-15 +32 (59) 210-75-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Products information WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE02030792236
Ondernemingsnummer: 2278808593
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

325300. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
17210303. Aanhangsel markering aannemer | Pavement marking contractor
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
24990103. Kledinghangers, hout | Garment hangers, wood
27820100. Grootboek-, inventaris- en accountboeken | Ledger, inventory, and account books
32290104. Kandelaars, glas | Candlesticks, glass
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
51990207. curiosa | Curios
58120700. Visgerechten | Seafood restaurants

Werken bij WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

Zoek naar antwoorden van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. Leave a respond for WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.
Location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: Décor-Glass De Vreese | LA NETTOIESEC | VAN DER LINDEN LEON | ME MAGEROTTE YVES | E. BOULET

Other related companies as WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF.: Décor-Glass De Vreese | LA NETTOIESEC | VAN DER LINDEN LEON | ME MAGEROTTE YVES | E. BOULET

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02030792236. Het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: BROUWERIJSTRAAT 10; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. op de kaart.

WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE02030792236. The company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is located at the address: BROUWERIJSTRAAT 10; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 778,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. were not found.
The main activity of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., open positions, location of WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.