VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Contactgegevens VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIJPSTRAAT 26; 1770; LIEDEKERKE, België

Telefoon (phone): 53684421 (+32-53684421) 53684421 (+32-53684421)

Fax (fax): +32 (56) 725-92-15 +32 (56) 725-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Products information VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE07108947753
Ondernemingsnummer: 8008453369
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
17529907. Vinyl vloertegel en lakinstallatie | Vinyl floor tile and sheet installation
20519901. Bakkerijproducten, gedeeltelijk gekookt (behalve bevroren) | Bakery products, partially cooked (except frozen)
36210206. resolvers | Resolvers
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Heftruckchauffeur in combinatie met bobijnopzetter - 2 ploegen - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met pin. Deze functie wordt gecombineerd met bobijnen opzetten.  Takenpakket: Bevoorraden van de materialen Laden en lossen De materialen op hun plaats zetten Bobijnen opzetten

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: THE MAPLE

    Type: Flexijob

    Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Leave a respond for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: GARAGE DOCHY | RENMANS | L. BORET | GEYBELS THEO | VANHALLE DENIS

Other related companies as VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: GARAGE DOCHY | RENMANS | L. BORET | GEYBELS THEO | VANHALLE DENIS

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07108947753. Het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: PIJPSTRAAT 26; 1770; LIEDEKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de kaart.

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE07108947753. The company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is located at the address: PIJPSTRAAT 26; 1770; LIEDEKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. were not found.
The main activity of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., open positions, location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.