VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Private companiesCoal Mining • VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Contactgegevens VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HONDSTRAAT 37; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51309176 (+32-51309176) 51309176 (+32-51309176)

Fax (fax): +32 (15) 557-81-57 +32 (15) 557-81-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Products information VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

BTW identificatienummer (tax): BE08963714599
Ondernemingsnummer: 7113342285
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 692,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
(Get full report from official database of BE for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Addition kinds of activities for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
09219901. Vissuikerijen | Fish hatcheries
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
31990304. Razor strops | Razor strops
48220206. Telegraafdiensten | Telegraph services
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur cv en sanitair (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Administratief bediende - all round (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: GREENFEVER

    Type: Vaste Job

    Voor het beheer van de administratie van verschillende projectvennootschappen zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Een greep uit jouw takenpakket - Je staat in voor de facturatie en boeking (Exact Online / Navision) - Je staat in voor de briefwisseling - Je organiseert vergaderingen en zet de zalen klaar - Je verzorgt de eerstelijnstelefonie - Je biedt administratieve ondersteuning waar nodig - Je beheert de documenten en archief

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in sociale netwerken
Look for responds of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Laat een reactie achter voor VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. Leave a respond for VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de google maps. Adres en contacten VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.
Location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the google maps. Address and contacts of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.

Andere gerelateerde bedrijven als come VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: LE MAG | LEROY GUILBERT | HARDWILL DIAMONDS | HAEMONETICS BELGIUM | Mijnwerkerscentrale ABVV

Other related companies as VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF.: LE MAG | LEROY GUILBERT | HARDWILL DIAMONDS | HAEMONETICS BELGIUM | Mijnwerkerscentrale ABVV

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08963714599. Het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. bevindt zich op het adres: HONDSTRAAT 37; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 692,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., openstaande posities, locatie van VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. op de kaart.

VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., company assigned to the tax number BE08963714599. The company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is located at the address: HONDSTRAAT 37; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 692,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. were not found.
The main activity of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. is not available. You also can look at reviews of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., open positions, location of VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF., employees, financial statistics.