VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Private companiesMetal Mining • VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Contactgegevens VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSKENHOEK 96; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53834338 (+32-53834338) 53834338 (+32-53834338)

Fax (fax): +32 (4) 357-62-61 +32 (4) 357-62-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Products information VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE02689422607
Ondernemingsnummer: 2003601074
Hoofdstad (capital): 610,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 385,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

20850203. Eggnog, alcoholisch | Eggnog, alcoholic
22110202. Kledingstof, katoen | Dress fabrics, cotton
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
33390302. Silicon raffinage (primaire, meer dan 99% pure) | Silicon refining (primary, over 99% pure)

Werken bij VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • Dakwerker hellende daken (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren dakwerker op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw regio Dentergem? Kennis van hellende daken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio van Dentergem op zoek naar een dakwerker hellende daken. Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van dakwerken op hellende daken.

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. Leave a respond for VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS. VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS
Location of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: Schillings (Ets) | HUIS ALTRIMENTI | CHEZ MAURICETTE | ALFRED FRANSSEN | Smeets Bert

Other related companies as VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS: Schillings (Ets) | HUIS ALTRIMENTI | CHEZ MAURICETTE | ALFRED FRANSSEN | Smeets Bert

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02689422607. Het bedrijf VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: KERKSKENHOEK 96; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 610,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 385,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS op de kaart.

VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE02689422607. The company VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is located at the address: KERKSKENHOEK 96; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 610,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 385,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS were not found.
The main activity of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, open positions, location of VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.