ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Private companiesAgricultural Production - Crops • ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 109; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35410734 (+32-35410734) 35410734 (+32-35410734)

Fax (fax): +32 (19) 265-47-25 +32 (19) 265-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Products information ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE01823974609
Ondernemingsnummer: 4241790771
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

172102. Commercieel schilderij | Commercial painting
249999. Houtproducten, nec, nec | Wood products, nec, nec
799301. Muziekmachines | Music machines
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
59999906. Cake decoratie benodigdheden | Cake decorating supplies

Werken bij ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS. ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS
Location of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: Schoenen de Boes | MICHEL WILLEMS | Habraken P | REGIS BALCAEN | Knop & Co

Other related companies as ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS: Schoenen de Boes | MICHEL WILLEMS | Habraken P | REGIS BALCAEN | Knop & Co

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01823974609. Het bedrijf ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 109; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE01823974609. The company ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 109; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS were not found.
The main activity of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.