MUTUELLE ST.CHARLES

Contactgegevens MUTUELLE ST.CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUELLE ST.CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUELLE ST.CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE SAINT-CHARLES 19; 7300; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65633334 (+32-65633334) 65633334 (+32-65633334)

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUELLE ST.CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUELLE ST.CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUELLE ST.CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUELLE ST.CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUELLE ST.CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUELLE ST.CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUELLE ST.CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUELLE ST.CHARLES
Products information MUTUELLE ST.CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in MUTUELLE ST.CHARLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUELLE ST.CHARLES
(Get full report from official database of BE for MUTUELLE ST.CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUELLE ST.CHARLES
Addition kinds of activities for MUTUELLE ST.CHARLES

232302. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
01610405. Koolboerderij | Cabbage farm
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
22110900. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
32750204. Gips | Plaster of paris
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
79339900. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
86610120. Methodist Church | Methodist church
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij MUTUELLE ST.CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUELLE ST.CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUELLE ST.CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUELLE ST.CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Stagiair personeelsdienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    Bestseller is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst BESTSELLER zich tussen de leiders binnen de branche. We bieden je een stage aan als Human Resources Assistant in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je alle administratieve aspecten met betrekking tot het personeelsbeheer kunnen ontdekken en dit vanaf de start van een nieuw personeelslid tot de beëindiging van een overeenkomst. Indien gewenst, kunnen alle aspecten doorlopen worden in het Frans en het Nederlands. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid uit te breiden gedurende de stage.

Zoek naar antwoorden van MUTUELLE ST.CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of MUTUELLE ST.CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUELLE ST.CHARLES. Laat een reactie achter voor MUTUELLE ST.CHARLES. MUTUELLE ST.CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUELLE ST.CHARLES. Leave a respond for MUTUELLE ST.CHARLES. MUTUELLE ST.CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUELLE ST.CHARLES op de google maps. Adres en contacten MUTUELLE ST.CHARLES
Location of MUTUELLE ST.CHARLES on the google maps. Address and contacts of MUTUELLE ST.CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUELLE ST.CHARLES MUTUELLE ST.CHARLES: FLGEOSAN NV | ANNABELLA ROSA | PRESS SHOP | DE POTENKAPPER | Bielen P

Other related companies as MUTUELLE ST.CHARLES: FLGEOSAN NV | ANNABELLA ROSA | PRESS SHOP | DE POTENKAPPER | Bielen P

MUTUELLE ST.CHARLES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUELLE ST.CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf MUTUELLE ST.CHARLES bevindt zich op het adres: PLACE SAINT-CHARLES 19; 7300; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUELLE ST.CHARLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUELLE ST.CHARLES is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUELLE ST.CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUELLE ST.CHARLES, openstaande posities, locatie van MUTUELLE ST.CHARLES op de kaart.

MUTUELLE ST.CHARLES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUELLE ST.CHARLES, company assigned to the tax number BE03056091308. The company MUTUELLE ST.CHARLES is located at the address: PLACE SAINT-CHARLES 19; 7300; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUELLE ST.CHARLES were not found.
The main activity of MUTUELLE ST.CHARLES is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUELLE ST.CHARLES is not available. You also can look at reviews of MUTUELLE ST.CHARLES, open positions, location of MUTUELLE ST.CHARLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUELLE ST.CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUELLE ST.CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUELLE ST.CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUELLE ST.CHARLES, employees, financial statistics.