MUTUALIT? SOCIALISTE

Contactgegevens MUTUALIT? SOCIALISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? SOCIALISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? SOCIALISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R?SIDENCE CH. LODGES 94; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65363309 (+32-65363309) 65363309 (+32-65363309)

Fax (fax): +32 (83) 501-77-95 +32 (83) 501-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? SOCIALISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? SOCIALISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? SOCIALISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? SOCIALISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? SOCIALISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? SOCIALISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? SOCIALISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? SOCIALISTE
Products information MUTUALIT? SOCIALISTE

BTW identificatienummer (tax): BE06750244140
Ondernemingsnummer: 1170013427
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MUTUALIT? SOCIALISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? SOCIALISTE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? SOCIALISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? SOCIALISTE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? SOCIALISTE

399914. Handtas en bagageframes en handgrepen | Handbag and luggage frames and handles
505103. Koperproducten | Copper products
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
26760300. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
38120307. Sonar systemen en apparatuur | Sonar systems and equipment
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local

Werken bij MUTUALIT? SOCIALISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? SOCIALISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? SOCIALISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Noorderwijk-Morkhoven kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMICUS

    Type: Studentenjob

    Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? SOCIALISTE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? SOCIALISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? SOCIALISTE. Leave a respond for MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? SOCIALISTE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? SOCIALISTE
Location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? SOCIALISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? SOCIALISTE MUTUALIT? SOCIALISTE: TOPSERVICE | LEROY GARAGE DU TIR SPRL | B&T Metals NV | FRANK SCHELLEKENS | VEBENA

Other related companies as MUTUALIT? SOCIALISTE: TOPSERVICE | LEROY GARAGE DU TIR SPRL | B&T Metals NV | FRANK SCHELLEKENS | VEBENA

MUTUALIT? SOCIALISTE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? SOCIALISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06750244140. Het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE bevindt zich op het adres: R?SIDENCE CH. LODGES 94; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUALIT? SOCIALISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? SOCIALISTE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? SOCIALISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? SOCIALISTE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? SOCIALISTE op de kaart.

MUTUALIT? SOCIALISTE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? SOCIALISTE, company assigned to the tax number BE06750244140. The company MUTUALIT? SOCIALISTE is located at the address: R?SIDENCE CH. LODGES 94; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUALIT? SOCIALISTE were not found.
The main activity of MUTUALIT? SOCIALISTE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? SOCIALISTE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? SOCIALISTE, open positions, location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? SOCIALISTE, employees, financial statistics.