MUTUALIT? SOCIALISTE

Contactgegevens MUTUALIT? SOCIALISTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? SOCIALISTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? SOCIALISTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?ANGRE 168; 7380; QUI?VRAIN, België

Telefoon (phone): 65430466 (+32-65430466) 65430466 (+32-65430466)

Fax (fax): +32 (10) 960-96-99 +32 (10) 960-96-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? SOCIALISTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? SOCIALISTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? SOCIALISTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? SOCIALISTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? SOCIALISTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? SOCIALISTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? SOCIALISTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? SOCIALISTE
Products information MUTUALIT? SOCIALISTE

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MUTUALIT? SOCIALISTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? SOCIALISTE
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? SOCIALISTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? SOCIALISTE
Addition kinds of activities for MUTUALIT? SOCIALISTE

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
5499. Diverse levensmiddelenwinkels | Miscellaneous food stores
732299. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec
20990204. Gist | Yeast
22530200. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic

Werken bij MUTUALIT? SOCIALISTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? SOCIALISTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? SOCIALISTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Magazijnier (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) magazijn! Wat ga je doen? Inpakken - herpakken - verpakken. Magazijnwerk (heffen, ...). Heel soms een beetje administratief werk.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? SOCIALISTE in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? SOCIALISTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? SOCIALISTE. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? SOCIALISTE. Leave a respond for MUTUALIT? SOCIALISTE. MUTUALIT? SOCIALISTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? SOCIALISTE op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? SOCIALISTE
Location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? SOCIALISTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? SOCIALISTE MUTUALIT? SOCIALISTE: BBC GELEEG LEOPOLDSBURG | HUBO | Bebronne Francis | Mc Guire Woods Battle & Boothe | Put R

Other related companies as MUTUALIT? SOCIALISTE: BBC GELEEG LEOPOLDSBURG | HUBO | Bebronne Francis | Mc Guire Woods Battle & Boothe | Put R

MUTUALIT? SOCIALISTE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? SOCIALISTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE bevindt zich op het adres: RUE D?ANGRE 168; 7380; QUI?VRAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUALIT? SOCIALISTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? SOCIALISTE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? SOCIALISTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? SOCIALISTE, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? SOCIALISTE op de kaart.

MUTUALIT? SOCIALISTE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? SOCIALISTE, company assigned to the tax number BE07370971679. The company MUTUALIT? SOCIALISTE is located at the address: RUE D?ANGRE 168; 7380; QUI?VRAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUALIT? SOCIALISTE were not found.
The main activity of MUTUALIT? SOCIALISTE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? SOCIALISTE is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? SOCIALISTE, open positions, location of MUTUALIT? SOCIALISTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? SOCIALISTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? SOCIALISTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? SOCIALISTE, employees, financial statistics.