MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT
Private companiesAmusement and Recreation Services • MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT

Contactgegevens MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU RY D'OCO 13; 5570; BEAURAING, België

Telefoon (phone): 84388218 (+32-84388218) 84388218 (+32-84388218)

Fax (fax): +32 (14) 469-14-93 +32 (14) 469-14-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT
Products information MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT

BTW identificatienummer (tax): BE04167083740
Ondernemingsnummer: 1341125488
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT
Addition kinds of activities for MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
28950000. Carbon zwart | Carbon black
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
51370502. luiers | Diapers

Werken bij MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing geriatrie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project word je ingeschakeld als verpleegkundige voor de dienst geriatrie. Je staat in voor de dagdagelijkse verzorging van je patiënten en dient pre- en postoperatieve zorgen toe. Je hebt feeling met de doelgroep van ouderen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. Leave a respond for MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT. MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT
Location of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS | Hilde | Karina | Flou d'Elle | LAND ROVER WAVRE

Other related companies as MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT: SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS | Hilde | Karina | Flou d'Elle | LAND ROVER WAVRE

MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04167083740. Het bedrijf MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT bevindt zich op het adres: RUE DU RY D'OCO 13; 5570; BEAURAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT op de kaart.

MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, company assigned to the tax number BE04167083740. The company MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is located at the address: RUE DU RY D'OCO 13; 5570; BEAURAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT were not found.
The main activity of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, open positions, location of MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? NEUTRE HAINAUT, employees, financial statistics.