SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS
Private companiesAmusement and Recreation Services • SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS

Contactgegevens SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PROGRبS 9; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 43378271 (+32-43378271) 43378271 (+32-43378271)

Fax (fax): +32 (84) 686-94-19 +32 (84) 686-94-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS
Products information SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS

BTW identificatienummer (tax): BE03716644287
Ondernemingsnummer: 1409240722
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS
(Get full report from official database of BE for SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS
Addition kinds of activities for SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS

3295. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
28190406. Natriumverbindingen of zouten, in. | Sodium compounds or salts, inorg., ex. refined sod. chloride
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
36130213. Schakelapparaten en schakelapparatuur accessoires, nec | Switchgear and switchgear accessories, nec
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon

Werken bij SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Installateur sanitair Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS in sociale netwerken
Look for responds of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. Laat een reactie achter voor SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. Leave a respond for SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS. SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS op de google maps. Adres en contacten SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS
Location of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS on the google maps. Address and contacts of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: RIGI | HOFKENS - DILLEN | Dujardin M | MORDAN | Colson Andre NV

Other related companies as SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS: RIGI | HOFKENS - DILLEN | Dujardin M | MORDAN | Colson Andre NV

SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03716644287. Het bedrijf SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS bevindt zich op het adres: AVENUE DU PROGRبS 9; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 162,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, openstaande posities, locatie van SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS op de kaart.

SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, company assigned to the tax number BE03716644287. The company SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is located at the address: AVENUE DU PROGRبS 9; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 162,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse bedrijfsbeheeradviesbureaus; Diverse juridische dienstverlening. Products created in SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS were not found.
The main activity of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS is not available. You also can look at reviews of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, open positions, location of SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. CIVILE D'EXPERTISE COMPTABLE SCRIS, employees, financial statistics.