MUTUALIT? EUROMUT

Contactgegevens MUTUALIT? EUROMUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUTUALIT? EUROMUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUTUALIT? EUROMUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPEDELLE 87; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26742111 (+32-26742111) 26742111 (+32-26742111)

Fax (fax): +32 (2) 885-17-11 +32 (2) 885-17-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUTUALIT? EUROMUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUTUALIT? EUROMUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUTUALIT? EUROMUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUTUALIT? EUROMUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUTUALIT? EUROMUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUTUALIT? EUROMUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUTUALIT? EUROMUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUTUALIT? EUROMUT
Products information MUTUALIT? EUROMUT

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MUTUALIT? EUROMUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUTUALIT? EUROMUT
(Get full report from official database of BE for MUTUALIT? EUROMUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUTUALIT? EUROMUT
Addition kinds of activities for MUTUALIT? EUROMUT

27529900. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
28160100. Witte pigmenten | White pigments
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
50840305. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij MUTUALIT? EUROMUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUTUALIT? EUROMUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUTUALIT? EUROMUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUTUALIT? EUROMUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • GL Accountant bij onze klant Xeikon (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TriFinance Belgium

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: De algemene boekhouding van meerdere entiteiten. De dagdagelijkse boekhouding. Boeken van inkomende facturen. Beheren vast activa. Payroll. Voorbereiding van betalingen. BTW-aangiftes. De maandelijkse afsluiting en het controleren van intercompany reconciliaties. De opvolging en rapportering van R&D uitgaven, alsook voor de General Ledgers van de ondernemingen. Je bereidt de statutaire jaarrekening voor en stelt gerelateerde statistieken op.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van MUTUALIT? EUROMUT in sociale netwerken
Look for responds of MUTUALIT? EUROMUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUTUALIT? EUROMUT. Laat een reactie achter voor MUTUALIT? EUROMUT. MUTUALIT? EUROMUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUTUALIT? EUROMUT. Leave a respond for MUTUALIT? EUROMUT. MUTUALIT? EUROMUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUTUALIT? EUROMUT op de google maps. Adres en contacten MUTUALIT? EUROMUT
Location of MUTUALIT? EUROMUT on the google maps. Address and contacts of MUTUALIT? EUROMUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MUTUALIT? EUROMUT MUTUALIT? EUROMUT: VISAVERSA | SPAR | GOOSSENS GERT | ANN DECLERCQ | RAFAEL MULIER

Other related companies as MUTUALIT? EUROMUT: VISAVERSA | SPAR | GOOSSENS GERT | ANN DECLERCQ | RAFAEL MULIER

MUTUALIT? EUROMUT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUTUALIT? EUROMUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf MUTUALIT? EUROMUT bevindt zich op het adres: PAPEDELLE 87; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in MUTUALIT? EUROMUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUTUALIT? EUROMUT is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUTUALIT? EUROMUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUTUALIT? EUROMUT, openstaande posities, locatie van MUTUALIT? EUROMUT op de kaart.

MUTUALIT? EUROMUT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUTUALIT? EUROMUT, company assigned to the tax number BE02982482910. The company MUTUALIT? EUROMUT is located at the address: PAPEDELLE 87; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in MUTUALIT? EUROMUT were not found.
The main activity of MUTUALIT? EUROMUT is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUTUALIT? EUROMUT is not available. You also can look at reviews of MUTUALIT? EUROMUT, open positions, location of MUTUALIT? EUROMUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUTUALIT? EUROMUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUTUALIT? EUROMUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUTUALIT? EUROMUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUTUALIT? EUROMUT, employees, financial statistics.