LIBERALE MUTUALITEIT

Contactgegevens LIBERALE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERALE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERALE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 126; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34586294 (+32-34586294) 34586294 (+32-34586294)

Fax (fax): +32 (82) 318-18-78 +32 (82) 318-18-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERALE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERALE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERALE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERALE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERALE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERALE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERALE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERALE MUTUALITEIT
Products information LIBERALE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE06481903076
Ondernemingsnummer: 3669128417
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LIBERALE MUTUALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERALE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for LIBERALE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERALE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for LIBERALE MUTUALITEIT

021401. Geiten | Goats
17420105. Stucco werk, interieur | Stucco work, interior
20910314. Vis, gezouten | Fish, salted
22730200. Matten en mat | Mats and matting
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
36340206. Juice extractors, elektrisch | Juice extractors, electric
36390100. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
38290501. Count rate meters, nucleaire straling | Count rate meters, nuclear radiation

Werken bij LIBERALE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERALE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERALE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van LIBERALE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of LIBERALE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERALE MUTUALITEIT. Leave a respond for LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERALE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten LIBERALE MUTUALITEIT
Location of LIBERALE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of LIBERALE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERALE MUTUALITEIT LIBERALE MUTUALITEIT: Van De Capelle J | HUIS AKERNE ORCHIDS | TECNO PHOTO SA | VANHAMME | F. VIROUX

Other related companies as LIBERALE MUTUALITEIT: Van De Capelle J | HUIS AKERNE ORCHIDS | TECNO PHOTO SA | VANHAMME | F. VIROUX

LIBERALE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERALE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06481903076. Het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 126; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in LIBERALE MUTUALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBERALE MUTUALITEIT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERALE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERALE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van LIBERALE MUTUALITEIT op de kaart.

LIBERALE MUTUALITEIT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERALE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE06481903076. The company LIBERALE MUTUALITEIT is located at the address: MECHELSESTEENWEG 126; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in LIBERALE MUTUALITEIT were not found.
The main activity of LIBERALE MUTUALITEIT is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERALE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of LIBERALE MUTUALITEIT, open positions, location of LIBERALE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERALE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.