LIBERALE MUTUALITEIT

Contactgegevens LIBERALE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERALE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERALE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTER LEMMENSSTR. 10; 9220; HAMME, België

Telefoon (phone): 52477389 (+32-52477389) 52477389 (+32-52477389)

Fax (fax): +32 (14) 916-35-81 +32 (14) 916-35-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERALE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERALE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERALE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERALE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERALE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERALE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERALE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERALE MUTUALITEIT
Products information LIBERALE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE03498016357
Ondernemingsnummer: 2671569824
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LIBERALE MUTUALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERALE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for LIBERALE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERALE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for LIBERALE MUTUALITEIT

14999906. Gilsoniet mijnbouw | Gilsonite mining
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
38240209. Productie tellers | Production counters
38269917. titrimeters | Titrimeters
39490605. Waterskiën apparatuur en benodigdheden, behalve ski's | Water skiing equipment and supplies, except skis
48320102. Klassiek | Classical
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
73630102. Manpower zwembaden | Manpower pools

Werken bij LIBERALE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERALE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERALE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STUDENT - Administratief bediende - Herfstvakantie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kruishoutem zijn we op zoek naar een gemotiveerd(e) student(e) die administratief wil werken. Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het invoeren van cijfermatige gegevens in het systeem waarmee het bedrijf werkt. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk, net als het zorgvuldig en overzichtelijk tewerk gaan.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SANTE MAGIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

Zoek naar antwoorden van LIBERALE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of LIBERALE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERALE MUTUALITEIT. Leave a respond for LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERALE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten LIBERALE MUTUALITEIT
Location of LIBERALE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of LIBERALE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERALE MUTUALITEIT LIBERALE MUTUALITEIT: Haers M | Michel (Coiffure) | For Me | GEORGES PERSOONS | Annet Josette

Other related companies as LIBERALE MUTUALITEIT: Haers M | Michel (Coiffure) | For Me | GEORGES PERSOONS | Annet Josette

LIBERALE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERALE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03498016357. Het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: BURGEMEESTER LEMMENSSTR. 10; 9220; HAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in LIBERALE MUTUALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBERALE MUTUALITEIT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERALE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERALE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van LIBERALE MUTUALITEIT op de kaart.

LIBERALE MUTUALITEIT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERALE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE03498016357. The company LIBERALE MUTUALITEIT is located at the address: BURGEMEESTER LEMMENSSTR. 10; 9220; HAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in LIBERALE MUTUALITEIT were not found.
The main activity of LIBERALE MUTUALITEIT is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERALE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of LIBERALE MUTUALITEIT, open positions, location of LIBERALE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERALE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.