KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Contactgegevens KRISTELIJK ZIEKENFONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTELIJK ZIEKENFONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GILAINSTRAAT 27; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16812425 (+32-16812425) 16812425 (+32-16812425)

Fax (fax): +32 (14) 838-81-37 +32 (14) 838-81-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTELIJK ZIEKENFONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTELIJK ZIEKENFONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTELIJK ZIEKENFONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTELIJK ZIEKENFONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTELIJK ZIEKENFONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Products information KRISTELIJK ZIEKENFONDS

BTW identificatienummer (tax): BE09267761230
Ondernemingsnummer: 5267364501
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in KRISTELIJK ZIEKENFONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS
(Get full report from official database of BE for KRISTELIJK ZIEKENFONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Addition kinds of activities for KRISTELIJK ZIEKENFONDS

0116. Soja bonen | Soybeans
3672. Printplaten | Printed circuit boards
251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
24110102. Kopbouten, hout: gekapt | Heading bolts, wood: hewn
33640100. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings

Werken bij KRISTELIJK ZIEKENFONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTELIJK ZIEKENFONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Metaalarbeider (M/V) Stalen ramen en Deuren (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan goed lassen (halfautomaat). Je bent gemotiveerd Je hebt zin voor verantwoordelijkheid. je kan zelfstandig werken

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van KRISTELIJK ZIEKENFONDS in sociale netwerken
Look for responds of KRISTELIJK ZIEKENFONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Laat een reactie achter voor KRISTELIJK ZIEKENFONDS. KRISTELIJK ZIEKENFONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. Leave a respond for KRISTELIJK ZIEKENFONDS. KRISTELIJK ZIEKENFONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTELIJK ZIEKENFONDS op de google maps. Adres en contacten KRISTELIJK ZIEKENFONDS
Location of KRISTELIJK ZIEKENFONDS on the google maps. Address and contacts of KRISTELIJK ZIEKENFONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTELIJK ZIEKENFONDS KRISTELIJK ZIEKENFONDS: LYDIA DEKELVER | FA. RELIART | ALE PLOMBI?RES | J. GULTEKIN | GENERAL OCCASIONS

Other related companies as KRISTELIJK ZIEKENFONDS: LYDIA DEKELVER | FA. RELIART | ALE PLOMBI?RES | J. GULTEKIN | GENERAL OCCASIONS

KRISTELIJK ZIEKENFONDS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTELIJK ZIEKENFONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09267761230. Het bedrijf KRISTELIJK ZIEKENFONDS bevindt zich op het adres: GILAINSTRAAT 27; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 632,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in KRISTELIJK ZIEKENFONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRISTELIJK ZIEKENFONDS is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTELIJK ZIEKENFONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTELIJK ZIEKENFONDS, openstaande posities, locatie van KRISTELIJK ZIEKENFONDS op de kaart.

KRISTELIJK ZIEKENFONDS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTELIJK ZIEKENFONDS, company assigned to the tax number BE09267761230. The company KRISTELIJK ZIEKENFONDS is located at the address: GILAINSTRAAT 27; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 632,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in KRISTELIJK ZIEKENFONDS were not found.
The main activity of KRISTELIJK ZIEKENFONDS is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTELIJK ZIEKENFONDS is not available. You also can look at reviews of KRISTELIJK ZIEKENFONDS, open positions, location of KRISTELIJK ZIEKENFONDS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTELIJK ZIEKENFONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTELIJK ZIEKENFONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTELIJK ZIEKENFONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTELIJK ZIEKENFONDS, employees, financial statistics.