HULPKAS VOOR Z.I.V.

Contactgegevens HULPKAS VOOR Z.I.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HULPKAS VOOR Z.I.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HULPKAS VOOR Z.I.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEMPUTSTRAAT 14; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50330410 (+32-50330410) 50330410 (+32-50330410)

Fax (fax): +32 (2) 847-98-45 +32 (2) 847-98-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HULPKAS VOOR Z.I.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HULPKAS VOOR Z.I.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HULPKAS VOOR Z.I.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HULPKAS VOOR Z.I.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HULPKAS VOOR Z.I.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HULPKAS VOOR Z.I.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HULPKAS VOOR Z.I.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HULPKAS VOOR Z.I.V.
Products information HULPKAS VOOR Z.I.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03825683593
Ondernemingsnummer: 2226898193
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 246,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HULPKAS VOOR Z.I.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HULPKAS VOOR Z.I.V.
(Get full report from official database of BE for HULPKAS VOOR Z.I.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HULPKAS VOOR Z.I.V.
Addition kinds of activities for HULPKAS VOOR Z.I.V.

22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
39520216. Schetsdozen, kunstenaars ' | Sketching boxes, artists'
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
75390300. Elektrische diensten | Electrical services
87480200. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services

Werken bij HULPKAS VOOR Z.I.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HULPKAS VOOR Z.I.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HULPKAS VOOR Z.I.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HULPKAS VOOR Z.I.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Projectcoördinator drinkwaterprojecten - Domeindiensten (Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Als senior projectcoördinator ‘Projecten’ sta je in voor de coördinatie en realisatie van opdrachten en projecten inzake het beheer en aanleg van het drinkwaternetwerk. Je coördineert de verschillende werven, fungeert als contactpersoon van de projecten en stuurt waar nodig bij. Instaan voor de voorbereiding en planning van opdrachten en projecten Analyseren van het probleem en omzetten in een project, inclusief timing Opmaak raming van het materiaal, aantal werkuren,… Organisatie van werfvergaderingen, maken van duidelijke afspraken met (onder-)aannemers en coördinatie met andere nutsmaatschappijen Optreden als contactpersoon voor de klant Instaan voor het opvolgen, bijsturen en afronden van de projecten Bewaken van het project, naar kwaliteit, timing en budget Oplossen van vragen en problemen die ontstaan in het project Toezicht en dagelijkse opvolging van de werf Evaluatie van het geleverde werk aan de hand van de gemaakte afspraken Afronden van de projectadministratie en controle van de facturen Rapporteren aan het diensthoofd om een adequate leiding, ontwikkeling en verbetering van de interne werkmethodes en –procedures te garanderen Rapporteren over geleverde prestaties en gebeurtenissen en instaan voor een vlotte informatiedoorstroming Gebreken detecteren, melden en verhelpen

  • zelfstandig psycholoog (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een eigen praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Mystery Shopper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper kom je in aanraking met de meest uiteenlopende merken en producten (koffie, wagens, telecommunicatie, ...) Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw projecten professioneel en volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent aan de fieldverantwoordelijken, je signaleert onmiddellijk eventuele problemen.

Zoek naar antwoorden van HULPKAS VOOR Z.I.V. in sociale netwerken
Look for responds of HULPKAS VOOR Z.I.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HULPKAS VOOR Z.I.V.. Laat een reactie achter voor HULPKAS VOOR Z.I.V.. HULPKAS VOOR Z.I.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HULPKAS VOOR Z.I.V.. Leave a respond for HULPKAS VOOR Z.I.V.. HULPKAS VOOR Z.I.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HULPKAS VOOR Z.I.V. op de google maps. Adres en contacten HULPKAS VOOR Z.I.V.
Location of HULPKAS VOOR Z.I.V. on the google maps. Address and contacts of HULPKAS VOOR Z.I.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come HULPKAS VOOR Z.I.V. HULPKAS VOOR Z.I.V.: Artisan du Bois (L') Thiry Christophe | JET | ALAIN SCHIETTECATTE | SISTARELLI | APOTEEK E.VAN DEN BUSSCHE

Other related companies as HULPKAS VOOR Z.I.V.: Artisan du Bois (L') Thiry Christophe | JET | ALAIN SCHIETTECATTE | SISTARELLI | APOTEEK E.VAN DEN BUSSCHE

HULPKAS VOOR Z.I.V. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HULPKAS VOOR Z.I.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03825683593. Het bedrijf HULPKAS VOOR Z.I.V. bevindt zich op het adres: LEEMPUTSTRAAT 14; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 246,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in HULPKAS VOOR Z.I.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HULPKAS VOOR Z.I.V. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HULPKAS VOOR Z.I.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HULPKAS VOOR Z.I.V., openstaande posities, locatie van HULPKAS VOOR Z.I.V. op de kaart.

HULPKAS VOOR Z.I.V. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HULPKAS VOOR Z.I.V., company assigned to the tax number BE03825683593. The company HULPKAS VOOR Z.I.V. is located at the address: LEEMPUTSTRAAT 14; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 246,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in HULPKAS VOOR Z.I.V. were not found.
The main activity of HULPKAS VOOR Z.I.V. is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HULPKAS VOOR Z.I.V. is not available. You also can look at reviews of HULPKAS VOOR Z.I.V., open positions, location of HULPKAS VOOR Z.I.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HULPKAS VOOR Z.I.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HULPKAS VOOR Z.I.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HULPKAS VOOR Z.I.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HULPKAS VOOR Z.I.V., employees, financial statistics.