KANTOOR DE MAERTELEIRE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • KANTOOR DE MAERTELEIRE
Private companiesMiscellaneous Retail • KANTOOR DE MAERTELEIRE

Contactgegevens KANTOOR DE MAERTELEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANTOOR DE MAERTELEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANTOOR DE MAERTELEIRE

Regio (region): Gent, België

Adres (address): SINT-DIONYSIUSSTRAAT 49; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92212191 (+32-92212191) 92212191 (+32-92212191)

Fax (fax): +32 (10) 962-42-36 +32 (10) 962-42-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANTOOR DE MAERTELEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANTOOR DE MAERTELEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANTOOR DE MAERTELEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANTOOR DE MAERTELEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANTOOR DE MAERTELEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANTOOR DE MAERTELEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANTOOR DE MAERTELEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANTOOR DE MAERTELEIRE
Products information KANTOOR DE MAERTELEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE08304534912
Ondernemingsnummer: 1286193847
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANTOOR DE MAERTELEIRE
(Get full report from official database of BE for KANTOOR DE MAERTELEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANTOOR DE MAERTELEIRE
Addition kinds of activities for KANTOOR DE MAERTELEIRE

371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
34460403. Partities, sier metaal | Partitions, ornamental metal
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij KANTOOR DE MAERTELEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANTOOR DE MAERTELEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANTOOR DE MAERTELEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANTOOR DE MAERTELEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • SCHOONMAAKHULP THUISZORG DIENSTENCHEQUES regio Zwijndrecht-Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DIENST VOOR GEZINSZORG DE REGENBOOG VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakhulp die aan de slag wil gaan in de thuiszorg regio Zwijndrecht/Linkeroever/Beveren. U staat in voor het schoonmaken bij gezinnen aan huis, bejaarden en hulpbehoevenden. U bent tewerkgesteld in de afdeling poetsdienst met dienstencheques van de 'Dienst voor Gezinszorg De Regenboog' vzw.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van KANTOOR DE MAERTELEIRE in sociale netwerken
Look for responds of KANTOOR DE MAERTELEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANTOOR DE MAERTELEIRE. Laat een reactie achter voor KANTOOR DE MAERTELEIRE. KANTOOR DE MAERTELEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANTOOR DE MAERTELEIRE. Leave a respond for KANTOOR DE MAERTELEIRE. KANTOOR DE MAERTELEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANTOOR DE MAERTELEIRE op de google maps. Adres en contacten KANTOOR DE MAERTELEIRE
Location of KANTOOR DE MAERTELEIRE on the google maps. Address and contacts of KANTOOR DE MAERTELEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come KANTOOR DE MAERTELEIRE KANTOOR DE MAERTELEIRE: GABSHOE ZWITSERSHUIS | JOSE | DE DANSENDE WIELEN | BRADLEY RESIDENTIAL | KIPCO - DAMACO

Other related companies as KANTOOR DE MAERTELEIRE: GABSHOE ZWITSERSHUIS | JOSE | DE DANSENDE WIELEN | BRADLEY RESIDENTIAL | KIPCO - DAMACO

KANTOOR DE MAERTELEIRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is KANTOOR DE MAERTELEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304534912. Het bedrijf KANTOOR DE MAERTELEIRE bevindt zich op het adres: SINT-DIONYSIUSSTRAAT 49; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van KANTOOR DE MAERTELEIRE is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANTOOR DE MAERTELEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANTOOR DE MAERTELEIRE, openstaande posities, locatie van KANTOOR DE MAERTELEIRE op de kaart.

KANTOOR DE MAERTELEIRE is a company, that was registered 2013 in Gent region, Belgium. Full name of company is KANTOOR DE MAERTELEIRE, company assigned to the tax number BE08304534912. The company KANTOOR DE MAERTELEIRE is located at the address: SINT-DIONYSIUSSTRAAT 49; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of KANTOOR DE MAERTELEIRE is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KANTOOR DE MAERTELEIRE is not available. You also can look at reviews of KANTOOR DE MAERTELEIRE, open positions, location of KANTOOR DE MAERTELEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANTOOR DE MAERTELEIRE, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANTOOR DE MAERTELEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANTOOR DE MAERTELEIRE, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANTOOR DE MAERTELEIRE, employees, financial statistics.