LA DEMEURE DES SENTEURS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • LA DEMEURE DES SENTEURS
Private companiesReal Estate • LA DEMEURE DES SENTEURS

Contactgegevens LA DEMEURE DES SENTEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA DEMEURE DES SENTEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA DEMEURE DES SENTEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSE STEENWEG 1526; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26755169 (+32-26755169) 26755169 (+32-26755169)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA DEMEURE DES SENTEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA DEMEURE DES SENTEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA DEMEURE DES SENTEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA DEMEURE DES SENTEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA DEMEURE DES SENTEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA DEMEURE DES SENTEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA DEMEURE DES SENTEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA DEMEURE DES SENTEURS
Products information LA DEMEURE DES SENTEURS

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LA DEMEURE DES SENTEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA DEMEURE DES SENTEURS
(Get full report from official database of BE for LA DEMEURE DES SENTEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA DEMEURE DES SENTEURS
Addition kinds of activities for LA DEMEURE DES SENTEURS

346200. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
384204. Orthopedische apparaten | Orthopedic appliances
764101. Bekleding werk | Upholstery work
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij LA DEMEURE DES SENTEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA DEMEURE DES SENTEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA DEMEURE DES SENTEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA DEMEURE DES SENTEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Freelance docent wenkbrauwstyling (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep.

Zoek naar antwoorden van LA DEMEURE DES SENTEURS in sociale netwerken
Look for responds of LA DEMEURE DES SENTEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA DEMEURE DES SENTEURS. Laat een reactie achter voor LA DEMEURE DES SENTEURS. LA DEMEURE DES SENTEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA DEMEURE DES SENTEURS. Leave a respond for LA DEMEURE DES SENTEURS. LA DEMEURE DES SENTEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA DEMEURE DES SENTEURS op de google maps. Adres en contacten LA DEMEURE DES SENTEURS
Location of LA DEMEURE DES SENTEURS on the google maps. Address and contacts of LA DEMEURE DES SENTEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come LA DEMEURE DES SENTEURS LA DEMEURE DES SENTEURS: FLATELIERS BONTE BVBA | BENNY FINAUT | N.V. vervoer Transmet | WOUTERS INVEST | LUDOVICUS CENENS

Other related companies as LA DEMEURE DES SENTEURS: FLATELIERS BONTE BVBA | BENNY FINAUT | N.V. vervoer Transmet | WOUTERS INVEST | LUDOVICUS CENENS

LA DEMEURE DES SENTEURS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA DEMEURE DES SENTEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf LA DEMEURE DES SENTEURS bevindt zich op het adres: WAVERSE STEENWEG 1526; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in LA DEMEURE DES SENTEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA DEMEURE DES SENTEURS is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA DEMEURE DES SENTEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA DEMEURE DES SENTEURS, openstaande posities, locatie van LA DEMEURE DES SENTEURS op de kaart.

LA DEMEURE DES SENTEURS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA DEMEURE DES SENTEURS, company assigned to the tax number BE03210449218. The company LA DEMEURE DES SENTEURS is located at the address: WAVERSE STEENWEG 1526; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in LA DEMEURE DES SENTEURS were not found.
The main activity of LA DEMEURE DES SENTEURS is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA DEMEURE DES SENTEURS is not available. You also can look at reviews of LA DEMEURE DES SENTEURS, open positions, location of LA DEMEURE DES SENTEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA DEMEURE DES SENTEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA DEMEURE DES SENTEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA DEMEURE DES SENTEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA DEMEURE DES SENTEURS, employees, financial statistics.