INTERIEUR MARTENS

Contactgegevens INTERIEUR MARTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERIEUR MARTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERIEUR MARTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOUWERSTRAAT 1; 2480; DESSEL, België

Telefoon (phone): 14378755 (+32-14378755) 14378755 (+32-14378755)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERIEUR MARTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERIEUR MARTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERIEUR MARTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERIEUR MARTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERIEUR MARTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERIEUR MARTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERIEUR MARTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERIEUR MARTENS
Products information INTERIEUR MARTENS

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in INTERIEUR MARTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERIEUR MARTENS
(Get full report from official database of BE for INTERIEUR MARTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERIEUR MARTENS
Addition kinds of activities for INTERIEUR MARTENS

275206. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
15429901. Custom bouwers, niet-residentieel | Custom builders, non-residential
20139900. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
57310100. antennes | Antennas
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis

Werken bij INTERIEUR MARTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERIEUR MARTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERIEUR MARTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERIEUR MARTENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bouwgereedschappen gebruiken • Inzicht hebben in bouwtechnologie • Prefabwanden loodrecht en waterpas samenvoegen • Schets maken van installatie of te vervaardigen stuk • Praktische meetkunde gebruiken • Kunnen tekenen • Hijsmaterieel bedienen hijsmaterieel zoals: takel, rolbrug, hijsband, harpsluiting, kraan • Veiligheidsregels toepassen Instaan voor zijn eigen veiligheid en er zorg voor dragen dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Decoratieve elementen aanbrengen • Manueel voegen Werken voegspijker • Natuursteen voor schoorstenen plaatsen • Plamuren, rapen (steen- of marmerspecie) • Graniet verwerken • Marmer verwerken • Pleister aanbrengen • Werktekening, detailtekening en projectietekening opmaken • Steen graveren • Steen houwen, uitbeitelen • Steenkappen • Zagen en splijten van steen • Informeren en adviseren • Kosten ramen en bestek opstellen

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van INTERIEUR MARTENS in sociale netwerken
Look for responds of INTERIEUR MARTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERIEUR MARTENS. Laat een reactie achter voor INTERIEUR MARTENS. INTERIEUR MARTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERIEUR MARTENS. Leave a respond for INTERIEUR MARTENS. INTERIEUR MARTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERIEUR MARTENS op de google maps. Adres en contacten INTERIEUR MARTENS
Location of INTERIEUR MARTENS on the google maps. Address and contacts of INTERIEUR MARTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERIEUR MARTENS INTERIEUR MARTENS: MAISON "PAROLES" | Verheyen M | PEVENAGE Y (DO) | ELSJE GREGOOR | ANNELIESE MO?SSE

Other related companies as INTERIEUR MARTENS: MAISON "PAROLES" | Verheyen M | PEVENAGE Y (DO) | ELSJE GREGOOR | ANNELIESE MO?SSE

INTERIEUR MARTENS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERIEUR MARTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf INTERIEUR MARTENS bevindt zich op het adres: WOUWERSTRAAT 1; 2480; DESSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in INTERIEUR MARTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERIEUR MARTENS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERIEUR MARTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERIEUR MARTENS, openstaande posities, locatie van INTERIEUR MARTENS op de kaart.

INTERIEUR MARTENS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERIEUR MARTENS, company assigned to the tax number BE04719146728. The company INTERIEUR MARTENS is located at the address: WOUWERSTRAAT 1; 2480; DESSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in INTERIEUR MARTENS were not found.
The main activity of INTERIEUR MARTENS is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERIEUR MARTENS is not available. You also can look at reviews of INTERIEUR MARTENS, open positions, location of INTERIEUR MARTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERIEUR MARTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERIEUR MARTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERIEUR MARTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERIEUR MARTENS, employees, financial statistics.