INTER-LAMPE

Contactgegevens INTER-LAMPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTER-LAMPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTER-LAMPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EUG?NE MASCAUX 476; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71439461 (+32-71439461) 71439461 (+32-71439461)

Fax (fax): +32 (87) 136-51-71 +32 (87) 136-51-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTER-LAMPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTER-LAMPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTER-LAMPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTER-LAMPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTER-LAMPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTER-LAMPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTER-LAMPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTER-LAMPE
Products information INTER-LAMPE

BTW identificatienummer (tax): BE01096405029
Ondernemingsnummer: 8171325683
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in INTER-LAMPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTER-LAMPE
(Get full report from official database of BE for INTER-LAMPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTER-LAMPE
Addition kinds of activities for INTER-LAMPE

16230302. Rioollijnconstructie | Sewer line construction
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec

Werken bij INTER-LAMPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTER-LAMPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTER-LAMPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTER-LAMPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol die werkzaam is in de betonsector zijn we op zoek naar een mechanieker die kan lassen en kennis heeft van hydraulica. Jouw takenpakket bestaat uit: - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Het lassen van mechanische stukken en onderdelen. - Revisie en onderhoud van machines. - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Ondernemende hulp in de huishouding (M/V) bij gezin te St.Martens-Latem voor 20u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te St.Martens-Latem kan runnen. Dit voor 20 uren per week, te presteren in 5 dagen, 4 uur per dag. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse taken, poetsen, strijken, naaien, boodschappen doen,koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • Kick ass Content Editor (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt voor nieuwe content op onze verschillende websites. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous! Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van INTER-LAMPE in sociale netwerken
Look for responds of INTER-LAMPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTER-LAMPE. Laat een reactie achter voor INTER-LAMPE. INTER-LAMPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTER-LAMPE. Leave a respond for INTER-LAMPE. INTER-LAMPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTER-LAMPE op de google maps. Adres en contacten INTER-LAMPE
Location of INTER-LAMPE on the google maps. Address and contacts of INTER-LAMPE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTER-LAMPE INTER-LAMPE: FLEUROPA CUISSON SA | T.C. DRIE AKERS | E5 MODE | FLION-VANDENPLAS | Alu-Coating BVBA

Other related companies as INTER-LAMPE: FLEUROPA CUISSON SA | T.C. DRIE AKERS | E5 MODE | FLION-VANDENPLAS | Alu-Coating BVBA

INTER-LAMPE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTER-LAMPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096405029. Het bedrijf INTER-LAMPE bevindt zich op het adres: AVENUE EUG?NE MASCAUX 476; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in INTER-LAMPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTER-LAMPE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTER-LAMPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTER-LAMPE, openstaande posities, locatie van INTER-LAMPE op de kaart.

INTER-LAMPE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTER-LAMPE, company assigned to the tax number BE01096405029. The company INTER-LAMPE is located at the address: AVENUE EUG?NE MASCAUX 476; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in INTER-LAMPE were not found.
The main activity of INTER-LAMPE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTER-LAMPE is not available. You also can look at reviews of INTER-LAMPE, open positions, location of INTER-LAMPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTER-LAMPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTER-LAMPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTER-LAMPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTER-LAMPE, employees, financial statistics.