HUIS EXCLUSIF

Contactgegevens HUIS EXCLUSIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS EXCLUSIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS EXCLUSIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): J. HAMMENECKERSTRAAT 1; 2880; BORNEM, België

Telefoon (phone): 52332493 (+32-52332493) 52332493 (+32-52332493)

Fax (fax): +32 (82) 126-69-99 +32 (82) 126-69-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS EXCLUSIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS EXCLUSIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS EXCLUSIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS EXCLUSIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS EXCLUSIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS EXCLUSIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS EXCLUSIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS EXCLUSIF
Products information HUIS EXCLUSIF

BTW identificatienummer (tax): BE03084381103
Ondernemingsnummer: 6597534179
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HUIS EXCLUSIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS EXCLUSIF
(Get full report from official database of BE for HUIS EXCLUSIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS EXCLUSIF
Addition kinds of activities for HUIS EXCLUSIF

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
22310206. Ruwe voorraad verven en afwerken van wol of soortgelijke stof | Raw stock dyeing and finishing of wool or similar fabric
28650105. azobenzeen | Azobenzene
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
36940201. Distributeurs, motorvoertuigmotor | Distributors, motor vehicle engine
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events

Werken bij HUIS EXCLUSIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS EXCLUSIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS EXCLUSIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS EXCLUSIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Aankoper (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van HUIS EXCLUSIF in sociale netwerken
Look for responds of HUIS EXCLUSIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS EXCLUSIF. Laat een reactie achter voor HUIS EXCLUSIF. HUIS EXCLUSIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS EXCLUSIF. Leave a respond for HUIS EXCLUSIF. HUIS EXCLUSIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS EXCLUSIF op de google maps. Adres en contacten HUIS EXCLUSIF
Location of HUIS EXCLUSIF on the google maps. Address and contacts of HUIS EXCLUSIF

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS EXCLUSIF HUIS EXCLUSIF: Banque Bruxelles Lambert SA | DE GILDE | Laurijssen A | BEDE (CABINET) | STERNO

Other related companies as HUIS EXCLUSIF: Banque Bruxelles Lambert SA | DE GILDE | Laurijssen A | BEDE (CABINET) | STERNO

HUIS EXCLUSIF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS EXCLUSIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084381103. Het bedrijf HUIS EXCLUSIF bevindt zich op het adres: J. HAMMENECKERSTRAAT 1; 2880; BORNEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in HUIS EXCLUSIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS EXCLUSIF is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS EXCLUSIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS EXCLUSIF, openstaande posities, locatie van HUIS EXCLUSIF op de kaart.

HUIS EXCLUSIF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS EXCLUSIF, company assigned to the tax number BE03084381103. The company HUIS EXCLUSIF is located at the address: J. HAMMENECKERSTRAAT 1; 2880; BORNEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in HUIS EXCLUSIF were not found.
The main activity of HUIS EXCLUSIF is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS EXCLUSIF is not available. You also can look at reviews of HUIS EXCLUSIF, open positions, location of HUIS EXCLUSIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS EXCLUSIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS EXCLUSIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS EXCLUSIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS EXCLUSIF, employees, financial statistics.