ALUCOBEL BVBA

Contactgegevens ALUCOBEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUCOBEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUCOBEL BVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 41 1910 Kampenhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-65-01-06 32-16-65-01-06

Fax (fax): 32-16-65-01-42 32-16-65-01-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUCOBEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUCOBEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUCOBEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUCOBEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUCOBEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUCOBEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUCOBEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUCOBEL BVBA
Products information ALUCOBEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08877197265
Ondernemingsnummer: 4492279052
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ALUCOBEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows, aluminium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUCOBEL BVBA
(Get full report from official database of BE for ALUCOBEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUCOBEL BVBA
Addition kinds of activities for ALUCOBEL BVBA

508400. Industriële machines en uitrusting | Industrial machinery and equipment
20260201. Acidophilus melk | Acidophilus milk
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
32720317. Krukjes, prefab terrazzo | Stools, precast terrazzo
50510402. Lood | Lead
73119901. Adverteren consultant | Advertising consultant

Werken bij ALUCOBEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUCOBEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUCOBEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUCOBEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Lasser M/V (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen zijn we nog op zoek naar een lasser M/V. Jouw taken: - Het aflassen van samengestelde constructies voor industriebouw. - Halfautomaat lassen.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

Zoek naar antwoorden van ALUCOBEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALUCOBEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUCOBEL BVBA. Laat een reactie achter voor ALUCOBEL BVBA. ALUCOBEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUCOBEL BVBA. Leave a respond for ALUCOBEL BVBA. ALUCOBEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUCOBEL BVBA op de google maps. Adres en contacten ALUCOBEL BVBA
Location of ALUCOBEL BVBA on the google maps. Address and contacts of ALUCOBEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUCOBEL BVBA ALUCOBEL BVBA: Maison de Pierre | GISELE MAILLIEU | Karakter | CHRIS VAN CANT | 1st Big Belgium

Other related companies as ALUCOBEL BVBA: Maison de Pierre | GISELE MAILLIEU | Karakter | CHRIS VAN CANT | 1st Big Belgium

ALUCOBEL BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUCOBEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08877197265. Het bedrijf ALUCOBEL BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 41 1910 Kampenhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows, aluminium. Producten gemaakt in ALUCOBEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALUCOBEL BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUCOBEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUCOBEL BVBA, openstaande posities, locatie van ALUCOBEL BVBA op de kaart.

ALUCOBEL BVBA is a company, that was registered 2007 in Leuven region, Belgium. Full name of company is ALUCOBEL BVBA, company assigned to the tax number BE08877197265. The company ALUCOBEL BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 41 1910 Kampenhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows, aluminium. Products created in ALUCOBEL BVBA were not found.
The main activity of ALUCOBEL BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUCOBEL BVBA is not available. You also can look at reviews of ALUCOBEL BVBA, open positions, location of ALUCOBEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUCOBEL BVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUCOBEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUCOBEL BVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUCOBEL BVBA, employees, financial statistics.