GODELIEVE DECOUTTERE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GODELIEVE DECOUTTERE
Private companiesAgricultural Services • GODELIEVE DECOUTTERE

Contactgegevens GODELIEVE DECOUTTERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODELIEVE DECOUTTERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODELIEVE DECOUTTERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZENSTRAAT 4; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51201306 (+32-51201306) 51201306 (+32-51201306)

Fax (fax): +32 (86) 926-72-72 +32 (86) 926-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODELIEVE DECOUTTERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODELIEVE DECOUTTERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODELIEVE DECOUTTERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODELIEVE DECOUTTERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODELIEVE DECOUTTERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODELIEVE DECOUTTERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODELIEVE DECOUTTERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODELIEVE DECOUTTERE
Products information GODELIEVE DECOUTTERE

BTW identificatienummer (tax): BE04711730957
Ondernemingsnummer: 8327056884
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in GODELIEVE DECOUTTERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODELIEVE DECOUTTERE
(Get full report from official database of BE for GODELIEVE DECOUTTERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODELIEVE DECOUTTERE
Addition kinds of activities for GODELIEVE DECOUTTERE

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
01610303. Uienboerderij | Onion farm
20150204. Eenden, verwerkt: vers | Ducks, processed: fresh
22110703. Mosquito netting | Mosquito netting
23539909. Opera hoeden | Opera hats
23919902. Gordijnen, raam: gemaakt van aangekochte materialen | Curtains, window: made from purchased materials
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
39539907. Stencil machines (markeringsapparaten) | Stencil machines (marking devices)
50510302. Koperplaten, platen, staafjes, staven, pijpen, enz., N.v. | Copper sheets, plates, bars, rods, pipes, etc., nec

Werken bij GODELIEVE DECOUTTERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODELIEVE DECOUTTERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODELIEVE DECOUTTERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODELIEVE DECOUTTERE. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

Zoek naar antwoorden van GODELIEVE DECOUTTERE in sociale netwerken
Look for responds of GODELIEVE DECOUTTERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODELIEVE DECOUTTERE. Laat een reactie achter voor GODELIEVE DECOUTTERE. GODELIEVE DECOUTTERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODELIEVE DECOUTTERE. Leave a respond for GODELIEVE DECOUTTERE. GODELIEVE DECOUTTERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODELIEVE DECOUTTERE op de google maps. Adres en contacten GODELIEVE DECOUTTERE
Location of GODELIEVE DECOUTTERE on the google maps. Address and contacts of GODELIEVE DECOUTTERE

Andere gerelateerde bedrijven als come GODELIEVE DECOUTTERE GODELIEVE DECOUTTERE: GERT VAN DER STUYFT | GILBERT LECLUYSE | KLEUTERSCHOOL | TILLO M - TRADING | FRAN?OIS VAN GENECHTEN

Other related companies as GODELIEVE DECOUTTERE: GERT VAN DER STUYFT | GILBERT LECLUYSE | KLEUTERSCHOOL | TILLO M - TRADING | FRAN?OIS VAN GENECHTEN

GODELIEVE DECOUTTERE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODELIEVE DECOUTTERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04711730957. Het bedrijf GODELIEVE DECOUTTERE bevindt zich op het adres: ROZENSTRAAT 4; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in GODELIEVE DECOUTTERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODELIEVE DECOUTTERE is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODELIEVE DECOUTTERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODELIEVE DECOUTTERE, openstaande posities, locatie van GODELIEVE DECOUTTERE op de kaart.

GODELIEVE DECOUTTERE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODELIEVE DECOUTTERE, company assigned to the tax number BE04711730957. The company GODELIEVE DECOUTTERE is located at the address: ROZENSTRAAT 4; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in GODELIEVE DECOUTTERE were not found.
The main activity of GODELIEVE DECOUTTERE is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GODELIEVE DECOUTTERE is not available. You also can look at reviews of GODELIEVE DECOUTTERE, open positions, location of GODELIEVE DECOUTTERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODELIEVE DECOUTTERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODELIEVE DECOUTTERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODELIEVE DECOUTTERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODELIEVE DECOUTTERE, employees, financial statistics.