IPPA

Contactgegevens IPPA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IPPA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IPPA

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): RUE DU SABLON 197; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61210611 (+32-61210611) 61210611 (+32-61210611)

Fax (fax): +32 (60) 774-50-71 +32 (60) 774-50-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IPPA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IPPA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IPPA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IPPA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IPPA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IPPA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IPPA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IPPA
Products information IPPA

BTW identificatienummer (tax): BE02362304687
Ondernemingsnummer: 8550628662
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IPPA
(Get full report from official database of BE for IPPA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IPPA
Addition kinds of activities for IPPA

386199. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
473101. Transportagenten en makelaars | Transportation agents and brokers
38210116. microtomen | Microtomes
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
73349902. Mimeographing | Mimeographing
73710302. Programmaprogramma toepassingen | Software programming applications
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service
75139901. Truck leasing, zonder chauffeurs | Truck leasing, without drivers
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij IPPA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IPPA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IPPA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IPPA. Looking for open vacancies in other companies

  • Debiteuren beheerder (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je en werk je graag met cijfers? Ben je iemand met een sterk analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou. Een van onze klanten, gelegen in regio Mechelen en actief in de financiële sector, zoekt ter versterking van haar team een Debiteurbeheerder (m/v). In deze functie zal je instaan voor het verwerken van betalingsachterstanden van de klanten die jou toegewezen worden. Je neemt contact op (telefonisch, mail, post) met de klanten (B2B)om de betalingsachterstanden te innen (betalingstermijn van 90 dagen). Je behandelt de inkomende berichten die gelinkt zijn aan jouw klantenbestand. Je werkt jouw dossiers administratief en correct af. Bij problemen/discussies, meld je dit aan en draag je deze over aan het operations team voor de verdere afhandeling. Je werkt nauw samen met de operationele en financiële afhandeling voor het oplossen van de mogelijke disputen. Je verwerkt tijdig de niet gealloceerde betalingen. Je zal voltijds aan de slag gaan, dit van maandag tot vrijdag in daguren.

  • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Inpakker/ inpakster - fruit - regio Assende - dagwerk (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar inpakkers om fruit te sorteren en in te pakken. Het gaat om een tijdelijke opdracht, dit vanaf woensdag 03/10 voor enkele weken. De uren zijn van maandag t.e.m. vrijdag van 7.00 - 15.36.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Enthousiaste huishoudhulpen regio Herselt, Langdorp, Averbode, Testelt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Start 2018 goed en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • Brunel - Java Developer (België)

    Regio: België

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Waar andere mensen bij het woord 'Java' aan Indonesië denken, denk jij aan de taal. Niet aan het Bahasa, maar aan programmeertaal! Jouw codes zijn altijd clean, je hebt al enige ervaring in het programmeren en je bent klaar voor een nieuw level. Komt goed uit, want onze opdrachtgevers staan te springen om een getalenteerde Java developer. Taken Ben jij die enthousiaste Java fanaat? Nee niet de plek in Indonesië en nee, ook niet de koffie. Als je nu weet waar ik het over heb, dan ben jij die fanaat dat we zoeken. Deel je graag je ontwikkeltalent met ons en onze (internationale) klanten? Is veerkracht en flexibiliteit één van je sterkere punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? Top! Welkom bij Brunel als Java Developer! Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten. Met innovatieve projecten die je mag uitvoeren bij onze dynamische en internationale klanten wordt jouw Java expertise zeker uitgedaagd! Waar rekenen we op bij jou? Jouw kennis bij het ontwikkelen van vernieuwende webapplicaties Jouw rol opnemen, zowel alleen als in een hecht (en ook enorm professioneel) ontwikkelteam Elke aanpassing en uitdaging, op elk moment van de dag, met dezelfde onuitputtelijke inzet aangaan Een mooie combinatie van persoonlijkheid en technische achtergrond Profiel Als je al tot hier bent geraakt, check dan ook eens onderstaande vereisten om te zien of dit wel degelijk op je Java lijf is geschreven: Bachelor of Master in een Informaticarichting (of je hebt al een stevige rugzak) Minimaal 3 jaar ervaring als Java ontwikkelaar, of developer, of programmeur Uiteraard ervaring op het gebeid van Java / J2EE en de bijhorende frameworks, WebServices, etc. Lenig/Behendig zijn in Agile en Scrum Heel wat doorzettingsvermogen en teamspirit want “samenwerken is versterken” PS: Ook Junior Java Developers nodigen wij uit te solliciteren! Aanbod Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van IPPA in sociale netwerken
Look for responds of IPPA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IPPA. Laat een reactie achter voor IPPA. IPPA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IPPA. Leave a respond for IPPA. IPPA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IPPA op de google maps. Adres en contacten IPPA
Location of IPPA on the google maps. Address and contacts of IPPA

Andere gerelateerde bedrijven als come IPPA IPPA: FLHYDRO ALUMINIUM RAEREN SA | LUC VAN DEN BERGE | De Bus P | ANDRE VAN WASSENHOVE | Missante Christian scprl

Other related companies as IPPA: FLHYDRO ALUMINIUM RAEREN SA | LUC VAN DEN BERGE | De Bus P | ANDRE VAN WASSENHOVE | Missante Christian scprl

IPPA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is IPPA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02362304687. Het bedrijf IPPA bevindt zich op het adres: RUE DU SABLON 197; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van IPPA is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IPPA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IPPA, openstaande posities, locatie van IPPA op de kaart.

IPPA is a company, that was registered 2011 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is IPPA, company assigned to the tax number BE02362304687. The company IPPA is located at the address: RUE DU SABLON 197; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of IPPA is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IPPA is not available. You also can look at reviews of IPPA, open positions, location of IPPA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IPPA, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IPPA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IPPA, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IPPA, employees, financial statistics.