DE LANTAARN

Contactgegevens DE LANTAARN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LANTAARN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LANTAARN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POTTERSTRAAT 56; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37777046 (+32-37777046) 37777046 (+32-37777046)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LANTAARN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LANTAARN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LANTAARN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LANTAARN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LANTAARN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LANTAARN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LANTAARN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LANTAARN
Products information DE LANTAARN

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DE LANTAARN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LANTAARN
(Get full report from official database of BE for DE LANTAARN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LANTAARN
Addition kinds of activities for DE LANTAARN

26550207. Drums, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Drums, fiber: made from purchased material
28340405. Siroop, farmaceutisch | Syrups, pharmaceutical
30839901. Gelamineerde kunststof lakens | Laminated plastics sheets
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
32720101. Afvangbakken, beton | Catch basin covers, concrete
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines

Werken bij DE LANTAARN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LANTAARN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LANTAARN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LANTAARN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wingene zijn we op zoek naar een CHAUFFEUR CE Je staat in voor het leveren van materialen bij de verschillende bouwwerven Je werkt enerzijds met een vaste camion met kraan en een tandem camion met opleggers Je werkt 60 procent in de camionette en 40 procent laden en lossen Je wordt ingeschreven in de bouwsector maar moet niet meehelpen op de bouwwerven

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT LADEN EN LOSSEN - AFROEPBASIS (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je regelmatig beschikbaar voor een tijdelijke job? Heb je zin om variërend bij te verdienen? Dan heeft Forum Jobs de ideale studentenjob voor jou! Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar variërend willen werken op afroepbasis. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Je zal worden ingezet om containers te laden en lossen van 06u00 tot 10u00. Dit is geen fysiek zwaar werk. Het uurrooster is echter voor wijziging vatbaar. Je geniet van een mooie verloning van: €11.5488

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Metselaars (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: VEILIGHEID ADVIESBUREAU VAB

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

  • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Finvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

  • FREELANCE INTERIM HR MANAGER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing en HR Interim Management oplossingen. Functie of opdracht • Vanuit jouw opgebouwde HR-ervaring vul je, op basis van je zelfstandig statuut, tijdelijke opdrachten in bij onze klanten. • Geen 2 opdrachten zijn dezelfde: de duurtijd kan variëren van 2 maanden tot 2 jaar, zowel voltijds als deeltijds zijn mogelijk, omstandigheden verschillen erg (vervanging, crisis-management, opvangen van piekmomenten, enz..), opdrachten situeren zich in de meest uiteenlopende sectoren en organisaties. • Inhoudelijk kunnen opdrachten een HR-generalistisch karakter hebben of zich situeren binnen één specifiek HR-subdomein (talent attraction, comp & ben, payroll, training & development, etc..).

  • Zaalmedewerker M/V (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Met 3 borden kunnen lopen Zelfstandig kunnen werken Vlot met plateaus kunnen lopen

Zoek naar antwoorden van DE LANTAARN in sociale netwerken
Look for responds of DE LANTAARN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LANTAARN. Laat een reactie achter voor DE LANTAARN. DE LANTAARN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LANTAARN. Leave a respond for DE LANTAARN. DE LANTAARN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LANTAARN op de google maps. Adres en contacten DE LANTAARN
Location of DE LANTAARN on the google maps. Address and contacts of DE LANTAARN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LANTAARN DE LANTAARN: BLEMBERG | EUROPAREIZEN | H?TEL LE LIDO | Jack'Optic | S. TESSEUR

Other related companies as DE LANTAARN: BLEMBERG | EUROPAREIZEN | H?TEL LE LIDO | Jack'Optic | S. TESSEUR

DE LANTAARN is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LANTAARN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf DE LANTAARN bevindt zich op het adres: POTTERSTRAAT 56; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in DE LANTAARN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LANTAARN is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LANTAARN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LANTAARN, openstaande posities, locatie van DE LANTAARN op de kaart.

DE LANTAARN is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LANTAARN, company assigned to the tax number BE07160308837. The company DE LANTAARN is located at the address: POTTERSTRAAT 56; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in DE LANTAARN were not found.
The main activity of DE LANTAARN is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LANTAARN is not available. You also can look at reviews of DE LANTAARN, open positions, location of DE LANTAARN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LANTAARN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LANTAARN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LANTAARN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LANTAARN, employees, financial statistics.