CROWN LANE INTERIORS

Contactgegevens CROWN LANE INTERIORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROWN LANE INTERIORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROWN LANE INTERIORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONDREEF 14; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33830860 (+32-33830860) 33830860 (+32-33830860)

Fax (fax): +32 (69) 222-38-86 +32 (69) 222-38-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROWN LANE INTERIORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROWN LANE INTERIORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROWN LANE INTERIORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROWN LANE INTERIORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROWN LANE INTERIORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROWN LANE INTERIORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROWN LANE INTERIORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROWN LANE INTERIORS
Products information CROWN LANE INTERIORS

BTW identificatienummer (tax): BE06774688720
Ondernemingsnummer: 7224853515
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 796,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CROWN LANE INTERIORS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROWN LANE INTERIORS
(Get full report from official database of BE for CROWN LANE INTERIORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROWN LANE INTERIORS
Addition kinds of activities for CROWN LANE INTERIORS

147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
17519902. Lichtgewicht stalen frame (metalen stok) installatie | Lightweight steel framing (metal stud) installation
23949901. Luchtkussens en matrassen, canvas | Air cushions and mattresses, canvas
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
50529903. Zwavel | Sulfur
59469901. camera's | Cameras

Werken bij CROWN LANE INTERIORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROWN LANE INTERIORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROWN LANE INTERIORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROWN LANE INTERIORS. Looking for open vacancies in other companies

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • huishoudhulp regio Kortemark/Handzame/Zarren (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Eventueel aangevuld met koken, wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Software Analist met ervaring binnen OO development | (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van CROWN LANE INTERIORS in sociale netwerken
Look for responds of CROWN LANE INTERIORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROWN LANE INTERIORS. Laat een reactie achter voor CROWN LANE INTERIORS. CROWN LANE INTERIORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROWN LANE INTERIORS. Leave a respond for CROWN LANE INTERIORS. CROWN LANE INTERIORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROWN LANE INTERIORS op de google maps. Adres en contacten CROWN LANE INTERIORS
Location of CROWN LANE INTERIORS on the google maps. Address and contacts of CROWN LANE INTERIORS

Andere gerelateerde bedrijven als come CROWN LANE INTERIORS CROWN LANE INTERIORS: Aprobo BVBA | Finoulst P | TRADIX BOUTIQUE | GUIDO WINDELS | Hotrec

Other related companies as CROWN LANE INTERIORS: Aprobo BVBA | Finoulst P | TRADIX BOUTIQUE | GUIDO WINDELS | Hotrec

CROWN LANE INTERIORS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROWN LANE INTERIORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06774688720. Het bedrijf CROWN LANE INTERIORS bevindt zich op het adres: KROONDREEF 14; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 796,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in CROWN LANE INTERIORS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROWN LANE INTERIORS is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROWN LANE INTERIORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROWN LANE INTERIORS, openstaande posities, locatie van CROWN LANE INTERIORS op de kaart.

CROWN LANE INTERIORS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROWN LANE INTERIORS, company assigned to the tax number BE06774688720. The company CROWN LANE INTERIORS is located at the address: KROONDREEF 14; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 796,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verlichting and huishoudartikelen. Products created in CROWN LANE INTERIORS were not found.
The main activity of CROWN LANE INTERIORS is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CROWN LANE INTERIORS is not available. You also can look at reviews of CROWN LANE INTERIORS, open positions, location of CROWN LANE INTERIORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROWN LANE INTERIORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROWN LANE INTERIORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROWN LANE INTERIORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROWN LANE INTERIORS, employees, financial statistics.